上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  62.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-11 02:15 PM 發表 查看引用來源

唉! 最初係5知.食左先講...之後有了感情..5想就甘分開..佢仲話如一早知就不會同我一齊:smile_39:
呢啲情節一早已經諗到喇~你吾好話比我聽你依家先知牙:smile_45: :smile_39:
我一早已講過~係咪表明身份就可以胡作非為~即係話比條女聽~拿~我話左結左婚架~你自己鍾個頭埋黎吾關我事呀~第時呼天搶地要生要死吾關我事呀~你呢啲咪就係自私既行為囉:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 02:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 你唔是好齋架咩
日頭全肉所以晚晚都要菜渣:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 02:29 PM 發表 查看引用來源

呢啲情節一早已經諗到喇~你吾好話比我聽你依家先知牙:smile_45: :smile_39:
我一早已講過~係咪表明身份就可以胡作非為~即係話比條女聽~拿~我話左結左婚架~你自己鍾個頭埋黎吾關我事呀~第時呼天搶 ...
:smile_13:  牛唔鹽水

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-11 02:30 PM 發表 查看引用來源
日頭全肉所以晚晚都要菜渣:smile_47:
:smile_30: 宵夜凈食飯

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-11 02:29 PM 發表 查看引用來源

我一早已講過~係咪表明身份就可以胡作非為~即係話比條女聽~拿~我話左結左婚架~你自己鍾個頭埋黎吾關我事呀~第時呼天搶 ...
所以我情願一早表明要菜渣好過

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 02:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_41:  異形
真係見過好似雪糕筒

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 02:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_38:  石拿米
用鯉魚咀啄

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-11 02:32 PM 發表 查看引用來源
真係見過好似雪糕筒
:smile_27: 見到茅晒胃口

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-4-11 02:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 宵夜凈食飯
午飯全肉。。晚餐齋飯。。宵夜菜渣

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-11 14:10 發表 查看引用來源

27:smile_13: :smile_13:
以上面黎講適婚年齡,小心呀:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆