上一頁下一頁
發新話題

bye bye >3< ※● 小妹真係好鐘意 DIY ● ※ p1, 3, 11, 42 ,99

收藏  |  訂閱
2.0k  113.6k

引用:
原帖由 qpiqp 於 2010-10-19 10:58 PM 發表

我以前最多得一日day-off,已經好滿足架喇!

我果陣多數都係一日dayoff...有時course load輕D就兩日咁咋.
一日清袋唔係個個都咁好彩做到架.

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-20 11:57 AM 發表 查看引用來源

一日衝晒比較變態...... :smile_30:
仲有!
一日衝晒,可做part-time!

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-19 11:02 PM 發表

1日上堂, 4日補習, 2日去玩, 夾埋就係岩岩好一個禮拜 :smile_30:
都岩. 不過多數D人都係返工...或者要湊仔

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-20 12:04 PM 發表 查看引用來源

都岩. 不過多數D人都係返工...或者要湊仔
湊仔定係瘟仔.......................... 咁充實............... :smile_30:

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-20 12:03 PM 發表 查看引用來源

我果陣多數都係一日dayoff...有時course load輕D就兩日咁咋.
最怕係天地雙龍!我記得我試過一日得2堂,就係朝8同晚8,結果梗走其中一堂 XD

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-20 11:12 AM 發表 查看引用來源

今日都係自己整呀?
嗯... 今日有冇agenda或者planning?

pm呢, 當妳係未睇果陣係會係分版/主題入面顯示,
手機版(即係http://m.188channel.com)就會有紅色圖案同星號
如果妳睇左就唔會係分版/主版再次顯示, 手 ...
今日唔係... 有人買早餐俾我食~嘻嘻
版主真係版主... 好詳細 :smile_30:

我鐘意係已經一齊左定係仲未???

引用:
原帖由 mikeydotnet 於 2010-10-20 12:03 PM 發表 查看引用來源

我想當年係唔恨day off
反而係打散佢日日上下晝堂就最好
反正果時住宿舍日日係campus無乜點出街/返屋企

引用:
原帖由 qpiqp 於 2010-10-20 11:44 AM 發表 查看引用來源

成鬼日都冇堂嘅!你個time table整得好正喎!

自己reg o者~冇野唔得架 :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-19 11:06 PM 發表

湊仔定係瘟仔.......................... 咁充實............... :smile_30:
我見過有唔少媽咪黎上堂架...
尊重D唔好講到人地咁衰

而且學校有daycare照顧佢地o既小朋友

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-10-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

一, 三 day off 咁正.... :smile_30:
year 2 or 3? :smile_14:
我星期一唔係day off架... 有堂上...
不過唔係個個星期要上~我係三&五off~
我呢2日off有犧牲架~~ 其他日子0830就番... 夜一夜都未放

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆