上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.5k

晚上好

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-11 05:58 PM 發表 查看引用來源

現在又要話升值人仔.......根本是美國佬.......想中國死.......大家看看廿年前........日本就係咁.......又係美國叫佢升日元.........結果就........
中國作為一個出口國.....只會步日本後塵.....唔能夠升值..... ...
日本當年就係因為受吾住歐美的壓力而大幅升值日元~終於係短短幾年間形成資產泡沫~日經被炒高至39000點後爆破~之後就一直衰到依家~你睇下依家日經一萬點都冇就知喇:smile_39: :smile_39:

早晨呀各位師兄~我今朝食吞拿魚飽~飲乳酪~你地食左早餐未呀:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-11 11:53 PM 發表 查看引用來源

你在大陸食那麼多女,有冇想過回來食港女?

你係咪想同我玩相聲....一唱一和呀?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-12 09:47 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄~我今朝食吞拿魚飽~飲乳酪~你地食左早餐未呀:smile_15: :smile_15: :smile_15:
都冇錢食:')

大家早...............

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 09:56 AM 發表
其實香港女仔..又係未咁差呢

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 09:58 AM 發表 查看引用來源
都冇錢食:')
和我一樣...............

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-11 11:24 PM 發表 查看引用來源

long long time.. i did not visit Hong Kong...

Back to HK.. yes i want to.... waiting for chance.
機會係由自己創做.....等待只是一個籍口吧?:smile_24:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-12 09:56 AM 發表 查看引用來源
鬼馬雙星..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆