上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  55.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-26 09:51 AM 發表 查看引用來源
見到院長都唔同我講聲早晨:smile_o14:
我係度追緊post,追到呢度先見到你,早上好,院長

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-26 09:52 AM 發表 查看引用來源
不出大海怎釣大魚?
未有心理準備

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-26 09:55 AM 發表 查看引用來源
各位早晨....好多謝大家一直鼓勵....多謝3441兄昨晚電話上既分析.....多謝甘兄一早既支持.....多謝老闆之前既討論.......多謝v兄....多謝龍兄.....寶寶.....golf兄...
總之就多謝大家......人間有情.......同樣地.. ...
派帖啦,奄尖大少:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-26 09:59 AM 發表 查看引用來源
第一個需要鼓勵既係我......空虛又寂寞再加百度勝渴求.....就快死得:smile_27:
3441,隨遇而安,看緣份啦,:smile_o06:

早晨 :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-26 09:44 發表 查看引用來源
早晨, 高佬應該要擺設豬華士一席讓各兄弟飮番杯....最好每位加送一件姑姑鄧企膠慶一下:smile_30:
有矛主花茶先:smile_47:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-26 09:49 發表 查看引用來源

車車,關鍵就係呢度...
貢你野5野到

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-26 10:07 AM 發表 查看引用來源

未有心理準備
我心理幾時都準備好,或者自己冒險精神比較強,天不怕地不怕:smile_44:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2010-5-26 10:16 AM 發表 查看引用來源
有矛主花茶先:smile_47:
要叧外order架:smile_44:

版煮格外開恩........仲未關帖...........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆