上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.2k

引用:
原帖由 excelboy 於 2010-8-5 10:08 AM 發表 查看引用來源
今日第3日
剛剛自行換咗紗布, 花咗成45分鐘, 個頭仲好敏感,
不過都好過昨天了, 再天係完全不能著褲(感覺係想死呀:smile_44: ), 好彩家中只我一個,
昨夜就要用紙杯隔一隔先可以著褲, 但都不能訓呀!!!
...
頭一個星期係好辛苦,日日唔夠訓,精神極差。
要龜頭唔太敏感,差不多要2星期,因應各人復原速度而異。
天氣熱,唔著褲開冷氣涼下,JJ會好乾爽,會舒服D。

大象牙....
女性護墊係咪姐係軟墊果d-.-

引用:
原帖由 你好李好 於 2010-8-5 12:48 AM 發表 查看引用來源
星期5第2次覆診=.=

仲係好敏感....我已經係屋企唔著底...因為著左會有d野痴住....一除褲果陣一mit...龜頭流血:smile_27:
正常 我第一次覆診果陣
果日龜頭口咁岩流血,
之後醫生比野我搽 依家好番唒咁制

聽日去覆診LU@@
我驚去到除褲果陣有排搞咋=.=

引用:
原帖由 loveisdark 於 2010-8-5 09:53 AM 發表 查看引用來源

我都係啊 0.0 ....但係果隻腫又唔痛又好似唔會影響d咩咁

BTW,  bfgf ching係咪已經退隱呢個topic
冇上來幾日,掛住我??XD

我都個半月了,都仲有少少腫,不過我覺得我既case係因為我入面好似仲有D線未溶晒咁,所以仲有少少腫……

引用:
原帖由 sotrouble 於 2010-8-5 12:15 PM 發表 查看引用來源

我都係唔會痛,但係外觀上不太好看...如果打飛機,腫果個位同埋口個位要就住就住,同女友SEX就更加冇可能:smile_27: 。
其實我都退隱緊...因為要SHARE既都講晒...間唔中會返黎睇下咁。
過多一星期應該唔駛就住就住架喇~~

對,真係冇咩extra再share~~

我唔識睇有無水腫-.-

但龜頭下面D肉好似無咁腫..

但有D傷口位仲有少少血, 而且MIT紗布出黎仲黃黃地....

咁係咪IMPLY仲要KEEP住換紗布?

引用:
原帖由 ihhw 於 2010-8-5 10:47 PM 發表 查看引用來源
我唔識睇有無水腫-.-

但龜頭下面D肉好似無咁腫..

但有D傷口位仲有少少血, 而且MIT紗布出黎仲黃黃地....

咁係咪IMPLY仲要KEEP住換紗布?
水腫…我都係同以前比較返架咋~~

你做完手術幾多日了?
仲有少少血,最好都係換紗布呢~~

今日先岩岩book左星期二做激光
但聽你地咁講好似激光手尾都好長.... 消唔到腫先驚 下面都要靚靚仔仔咁架....
其實有冇d係做傳統既出黎分享下?

第四日

昨晚又扯醒咗3次, 今早6:30起身, 已連續4天每天訓覺都不足4小時,
知唔知幾時先唔會扯到痛醒呀?

已3天無著褲了, 昨天參考之前d 師兄將佢向上放+女性護墊再著under,
係就係無咩敏感, 但變咗爆傷口同勁滲血,依2日經常滲血, 昨天換了紗布3次了,
今早訓醒發覺紗布好多血,仲有陣血腥臭味:smile_13: , 立刻花30分鐘換了同清潔了, 清潔時佢又滲血, 我要按住成10分鐘先停,但動作大小小又滲血,現在都有小小血,
幾時先唔再滲血呀?

剛剛參考了我國的小朋友,將條under前面剪個大洞,現在可以著under了 ,

以前1日起碼冲2次涼,但我已4天無冲涼了, 每日都沬4-5次身+滴露, 好想冲涼但大動作
傷口又滲血, 唉.......
幾時先冲到涼呀?:smile_27:

下星期覆診好驚著唔到褲呀?:smile_42:

水腫問題仍在....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆