上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獅子會🦁荀盤交易所

收藏  |  訂閱
4.2k  695.8k

15 多蒙特 世界-1.5 179 馬會-1/-1.5 165 應有著數

18 甘拿獅亞188+6

引用:
原帖由 lion449 於 2018-11-28 08:32 PM 發表 查看引用來源 18 甘拿獅亞188+6
獅兄想請教一下假如
A 莊歐賠做 主 1.57 和4.21 客5.8 返還率約95.52%
B 莊歐賠做 主 1.54 和4.45 客5.7 返還率約95.28%

可唔可投注B莊個和波? 因為兩者個返還率都好接近

引用:
原帖由 桶頭 於 2018-11-29 02:55 PM 發表 查看引用來源

獅兄想請教一下假如
A 莊歐賠做 主 1.57 和4.21 客5.8 返還率約95.52%
B 莊歐賠做 主 1.54 和4.45 客5.7 返還率約95.28%

可唔可投注B莊個和波? 因為兩者個返還率都好接近 ...
直接睇betfair個現價 高過就值得買

引用:
原帖由 lion449 於 2018-11-29 02:56 PM 發表 查看引用來源
因為係野雞聯賽 必發都未開盤

引用:
原帖由 桶頭 於 2018-11-29 03:01 PM 發表 查看引用來源
咁就避一避 因為唔確定合理賠率

引用:
原帖由 lion449 於 2018-11-29 03:02 PM 發表 查看引用來源
咁如果就咁計條數既話 係唔係有edge? 因為開始買始一直投注 已經連贏三期 但最近兩期一直連輸 唔知係波幅定係方向錯咗

引用:
原帖由 lion449 於 2018-11-29 03:02 PM 發表 查看引用來源
咁如果就咁計條數既話 係唔係有edge? 因為開始買始一直投注 已經連贏三期 但最近兩期一直連贏 唔知係波幅定係方向錯咗

引用:
原帖由 桶頭 於 2018-11-29 03:04 PM 發表 查看引用來源
咁如果就咁計條數既話 係唔係有edge? 因為開始買始一直投注 已經連贏三期 但最近兩期一直連贏 唔知係波幅定係方向錯咗
贏唔代表做對 相反輸亦唔代表錯 但用兩間歐洲主客和比較 都唔代表到合理價位

引用:
原帖由 lion449 於 2018-11-29 02:56 PM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆