上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  43.9k

引用:
原帖由 ox9 於 2008-3-16 07:58 PM 發表

唔會野野咁啱嘛~
兩年五件系常平都系甘﹐臨尾香﹐其它地方唔會~~~~~~~~:smile_27: :smile_27:

回覆 #1805 cacoke 的帖子

我D都系良家婦女﹐有做美容﹐開舖頭賣衣服(系火車上認識﹐重同佢去廣州入貨)﹐打工賣衫﹐總之常平女唔敢再浪費時間了:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2008-3-17 02:44 發表
hihi......好耐无出现系呢树啦:smile_40:
久遺既稀客~:smile_40:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-3-17 05:16 發表

兩年五件系常平都系甘﹐臨尾香﹐其它地方唔會~~~~~~~~:smile_27: :smile_27:  
真係5平常~~:smile_30: :smile_30:

回覆 #1809 (沙咀之友) 的帖子

沙兄你好~~~~~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

無乜師兄係度...準備開工...

當一啲唔係咁熟既QQ女問..."在忙啥?"..."在幹嗎?"..."你在做什麼?"...等等

我既回答通常是..."在忙應該忙的"..."在幹應該幹的"..."做該做的,可以做的,要做的"...:smile_30: :smile_30:

你哋會點答??:smile_38:

飘过:smile_30:

引用:
原帖由 (沙咀之友) 於 2008-3-19 05:26 發表
飘过:smile_30:
飄下好啦~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-3-19 05:40 AM 發表

飄下好啦~~:smile_30: :smile_30:
好耐无见......吃了几件QQ女呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆