上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.3k

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-11-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

可以形容下技c身形嗎。。同埋個度有幾多技c?
有幾多技師真係唔知,我嗰個全熟泰姐,也近泰嬏,中等身形。
目測見另外有一個較大件,就真的是泰嬏。

引用:
原帖由 flat26d 於 2018-11-9 05:14 PM 發表 查看引用來源

立即縮一縮。。。不過抱住勇者過三關既心態試下啦。。幾大就幾大。。燒賣就燒賣。。橫掂出左門口又係一條好漢

引用:
原帖由 大閘蟹總統 於 2018-11-9 11:38 AM 發表 查看引用來源

ok仔樓上有獨立沖涼先引到我之後再試、不過再等轉下一手先再去、宜家swh ,skw咁時不去冇損失
OK仔是否指灣仔港鐵站附近果間?咩價目?

引用:
原帖由 flat26d 於 2018-11-9 05:14 PM 發表 查看引用來源

終於試左。技c著件大恤衫大大件身形。少咸少趣。。落樓係平既。。兩parts都係三魚

引用:
原帖由 一級技工 於 2018-11-9 04:36 PM 發表 查看引用來源

師兄,戲院,同荷理活,請解說
我參透吾到!多多指教
戲院 就係之前有師兄話間隔廟街feel
某戲院財務樓上
咁啱我去果時升空中
有差人係cctv出現
要即散水

荷里活道 即 扶手電梯 壁畫街果頭

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-11-9 07:26 PM 發表 查看引用來源

終於試左。技c著件大恤衫大大件身形。少咸少趣。。落樓係平既。。兩parts都係三魚
着恤衫的泰姐,我今日又見唔到wow.

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-11-9 07:26 PM 發表 查看引用來源

今日又整lift

粒半鐘三百有找係抵嘅
大陸雙鐘加小費都唔止

自己除紙底又得
比技師暴力撕開又得
得咗

引用:
原帖由 mousechan 於 2018-11-9 04:09 PM 發表 查看引用來源

我按緊時同時有三個師兄按緊
即最少4個技師!

引用:

我對上兩星期前去過,點解唔同老闆娘講要后生果兩個?
一個2中,一個3頭,其余2個太媽太婆!

引用:

后生果兩件約168高,秀底不肥,樣順眼!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆