上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  57.1k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-14 12:20 AM 發表 查看引用來源

貢有心呀
幾時先...一係就係到相約派6000蚊之時就係我黎搵你之時~:smile_o12:

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 12:01 AM 發表 查看引用來源

所以佢叫過我每月4千租屋,1萬包養,我無答應。最後我同佢確定自己只係佢的一個客。每次我都比錢,我已知佢無真愛過我,我知佢只要我的錢,我依家係想淡化對她的感覺,但不想用一下離開的方法,這樣我會好辛苦, ...
妖! 你隻船食水都幾深。。。。。快d走人啦

引用:
原帖由 南島 於 2011-5-14 12:13 AM 發表 查看引用來源

我試過猛諗佢諗佢點衰,點呃我,真係得的,真係可以淡化對她的感覺。不過,真係一時時,隔得一兩日,就掛到死,發狂咁想佢,睇佢D相,睇返SMS。好慘!
俾D勇氣,如果你得既話,剪左張歡樂咭,sim咭,咁就一了百了,好似人地做戲去戒毒咁,你又做唔做到???睇怕你都係唔得架喇,惟有可以做既,咪搵多D錢去供奉佢囉!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-14 12:26 AM 發表 查看引用來源
幾時先...一係就係到相約派6000蚊之時就係我黎搵你之時~:smile_o12:
齊齊小下曾特首

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 12:27 AM 發表 查看引用來源

俾D勇氣,如果你得既話,剪左張歡樂咭,sim咭,咁就一了百了,好似人地做戲去戒毒咁,你又做唔做到???睇怕你都係唔得架喇,惟有可以做既,咪搵多D錢去供奉佢囉!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
拜神?!去問觀音借黎拜佢得唔得:smile_o06:

各位下次再傾,出去演過!!!:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2011-5-14 12:26 AM 發表 查看引用來源
:smile_19: 都唔知要等到幾樹先落袋

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 12:30 AM 發表 查看引用來源
各位下次再傾,出去演過!!!:smile_o07: :smile_o07: :smile_o07:
演多兩杯幫禾

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-14 12:04 AM 發表 查看引用來源

咁有d人諗住貴d好d安全d麻:smile_38:
飲醉食苦瓜...返泥小那媽

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-14 12:30 AM 發表 查看引用來源
貢夜先出去:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆