上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  45.9k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 05:14 PM 發表 查看引用來源

驚咩...搵MISS黎接住得啦:smile_o01:
:smile_o08: 係就係miss, 不過係四張嘅miss呢~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:16 PM 發表 查看引用來源

寫埋109落去喎~~:smile_o01:
點寫...:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 係就係miss, 不過係四張嘅miss呢~~
你果間咩學校黎架...:smile_o03: 我果間男校個校長都會請1,2個得得地既返黎啦...你校長虐待你呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 05:20 PM 發表 查看引用來源

點寫...:smile_o05:
109,一零九,109,一零九,:smile_o13:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

你果間咩學校黎架...:smile_o03: 我果間男校個校長都會請1,2個得得地既返黎啦...你校長虐待你呀?:smile_o01:
:smile_o02: 你識唔識咩叫 尊師重道呀

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 你識唔識咩叫 尊師重道呀
禾中學果陣老師成日挑引禾架喎...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 05:33 PM 發表 查看引用來源

禾中學果陣老師成日挑引禾架喎...:smile_o05:
同企隻秋呀?:smile_o10:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:34 PM 發表 查看引用來源

同企隻秋呀?:smile_o10:
女MISS呀...成日叫禾留堂...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-27 05:34 PM 發表 查看引用來源

女MISS呀...成日叫禾留堂...:smile_o08:
抽9你水呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 05:38 PM 發表 查看引用來源

抽9你水呀?:smile_o01:
唔係喎...就係鐘意留禾堂留到企自己放工...:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆