上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.6k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 12:30 PM 發表 查看引用來源

講下笑姐...叫你一齊玩你又唔肯...又話約左人...唉...:smile_o03: :smile_o08:
又講點嘢比你知啦!
我同啲SN妹玩得耐,知道佢地對客人既心態。。。.
如果我地幾人去玩,佢地會覺得我地係壞男人,大滾友,淫蟲。。。只會向你提供應有既服務就算,冇下次。
但係如果你一個人去呢,佢地就會覺得你可能因為寂寞才來,所以佢地會問你係咪一個人過來。
佢地其實都幾可憐,離鄉別井一個人出嚟打工,心靈其實都好寂寞,所謂:同是天涯淪落人、相逢何必曾相識呢,
到時你會發現佢地唔單只提供應有既服務,仲會同你有點心靈交流,做你兩小時小情人。
:smile_o10:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 01:02 PM 發表 查看引用來源

貓爺=變態仔...:smile_o14: 比盡佢都係變態佬姐...:smile_o11:
我地講緊你啊。。。
口爆~車輪~中出~食蠔:smile_o11:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-7 12:52 PM 發表 查看引用來源

貢你調教企地時有冇教企地点應付你呢啲變態仔呀:smile_o01::smile_o01:
如果我叫變態,咁果啲 口爆~車輪~中出~食蠔~鯨吞益力多 叫咩嘢呢?:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-7 01:17 PM 發表 查看引用來源

如果我叫變態,咁果啲 口爆~車輪~中出~食蠔~鯨吞益力多 叫咩嘢呢?:smile_o11:
果D叫有精神病:smile_44:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-7 01:20 PM 發表 查看引用來源

果D叫有精神病:smile_44:
啲"精"有神病!:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-7 01:23 PM 發表 查看引用來源

啲"精"有神病!:smile_o11:
矛錯.....D精有性病....:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-7 01:11 PM 發表 查看引用來源

又講點嘢比你知啦!
我同啲SN妹玩得耐,知道佢地對客人既心態。。。.
如果我地幾人去玩,佢地會覺得我地係壞男人,大滾友,淫蟲。。。只會向你提供應有既服務就算,冇下次。
但係如果你一個人去呢 ...
2個鐘...:smile_o08: 我香港有個24小時on duty架喎:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 01:35 PM 發表 查看引用來源

2個鐘...:smile_o08: 我香港有個24小時on duty架喎:smile_o01:
24小時on duty?????前兩日先無理曠工咋咼:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-7 01:42 PM 發表 查看引用來源

24小時on duty?????前兩日先無理曠工咋咼:smile_o01::smile_o01:
咁又係...我到衣家都未搵到原因:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 01:35 PM 發表 查看引用來源

咁你就乖乖地留响香港食蠔喇!:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆