上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.3k

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-9 03:30 PM 發表

佢話7個人住唔知咩天x村,佢同佢老公都係訓廳,又搵唔到錢,得8000,先前又話自己點點點.:smile_39:
:smile_o02: 咁輪樣嘅環境, 就扇養狗都比人虐畜啦~~更何況養埋雞添~~

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-9 03:25 PM 發表

可能個老公識佢果時吹到自己成個李澤x咁呢 :smile_30:
不如話個老公應承比十億佢:smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 03:39 PM 發表

:smile_o02: 咁輪樣嘅環境, 就扇養狗都比人虐畜啦~~更何況養埋雞添~~
唉.我都無野好講:smile_42:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-9 03:49 PM 發表

唉.我都無野好講:smile_42:
無嘢講咪同佢做嘢囉~~:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-9 03:14 PM 發表 查看引用來源
我冇想到咁順灘,點之一撻即著,開始抗拒因我沒有雨具,但經不起餓狼進擊而失陷,事後透露唔仲意在此SN do野,下次改約酒店再戰,看來此女屬戰鬥餓女型....午飯聊天大家亦有戰後討論,內容都好鬼淫,聽得出她是床上難玩格.
戰後討論 其實係你食她,還是佢食你:smile_27: 我上次係佢除左我條褲,然後捉我小巨頭入去玩捐山窿 刀幾驚比人睇到

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-9 03:05 PM 發表 查看引用來源

條女直頭想同我生啦,佢話嫁左落香港,先知老公住公屋,又話想跟我,我同佢做完先同我講結左婚:smile_42:
上面D女個個刀以為HK佬個個住千幾尺樓.:smile_42: 痴鬼線:smile_55:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-9 04:20 PM 發表

上面D女個個刀以為HK佬個個住千幾尺樓.:smile_42: 痴鬼線:smile_55:
:smile_o01: 香港d麻叻佬咪一樣痴心一片~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 04:33 PM 發表

咁咪就係囉.:smile_30:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-9 04:36 PM 發表

咁咪就係囉.:smile_30:
真係痴痴呆呆坐晒一枱~~:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-9 04:33 PM 發表 查看引用來源

所以刀係個句..痴鬼線

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆