上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

隻甘地咁熱?吾多值!

我諗緊 郭能3隻都有飛 但騎王65倍 係咪表示會冇影

騂龍 上次lose 6個馬位 唔通咁次可以win

引用:
原帖由 tcp1024 於 2017-5-30 11:15 PM 發表 查看引用來源
騂龍 上次lose 6個馬位 唔通咁次可以win
今次落班,季內同班重磅贏同賽程,果場有幾隻今次同場,2-3-6-8,會唔會呀拉孭,蔡去,拖番上次輸比佢果幾件,就係翻版咁簡單

第2場矮仔接埋孖寶

引用:
原帖由 踏浪CK 於 2017-5-31 12:05 AM 發表 查看引用來源

今次落班,季內同班重磅贏同賽程,果場有幾隻今次同場,2-3-6-8,會唔會呀拉孭,蔡去,拖番上次輸比佢果幾件,就係翻版咁簡單

第2場矮仔接埋孖寶
其實表面睇大步走比起騂龍瓣瓣都弱好多, 不過明弱又會係大熱門才怪! 照睇唔似會孭比亞蔡咁明顯, 實在太過明顯.

人民好d定雪糕好d?

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-5-31 12:33 AM 發表 查看引用來源
人民好d定雪糕好d?
呢個咁高難度問題, 好難有人回答到你. 一對三.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-31 01:01 AM 發表 查看引用來源

呢個咁高難度問題, 好難有人回答到你. 一對三.
大c,咁你覺得單Q,定會屎一件,定屎晒兩件?

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-29 09:45 AM 發表 查看引用來源
老劍馬經之一  馬超要追贏

游魚卻在碧波池,
撞遭圍網四邊圍,
思量無計翻身出,
事到頭來惹事非.

話說有日包公帶著兩條靚王朝與馬漢步弟入圍頭地盤被人圍,  無法突圍,好彩撞見圍頭大佬同洪老爺共進中式點心 ...
1騂龍   
4大步走
7兄弟勁
8馬飛龍

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-29 09:12 AM 發表 查看引用來源
老劍馬經之二  霸王被困
話說項羽戰無不勝, 可說天下無敵, 係講那時代.  最後都要自刎烏江, 如果開戰係香江, 就唔會自刎. 其實佢幸運戰無不勝唔多唔少都要靠佢隻神駒, 叫烏騅, 所以死都要死係烏江, 呢位霸王認真好有 ...
1四平八穩
4大爆發
6幸運神駒
12好性格

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆