上一頁下一頁
發新話題

新手小奴 完

收藏  |  訂閱
1.9k  213.4k

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2016-2-12 10:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_o15:
又見到你

又已經個幾月 無見過主人
經過左都幾多事 我都病左近一個月既時間
終於主人都抽到時間見面

事前當然有同主人報告下近況 當中包括一件事 同見面個日既調教有關
(不過都係我自己衰貪玩)

到約定個日 個日都幾凍 但都著左新bra 出去真係勁谷囉個bra
谷到上頸咁 行到熱都唔敢除鈕 驚比人視姦日光日白
比主人聽 主人話我引佢 真係冤枉 不過都好 都引到主人
行到差唔多 諗住上房先 點知買水比主人捉到 哈 咁一齊上房啦....

上到去 一個字 凍~~ 但都要沖乾淨自己 最重要係服侍主人沖涼嘛
自己除淨係個bra 比主人睇下個bra 谷成點 比主人揸左2下 就除哂衫去沖涼
等主人都入埋黎 就幫主人搽下沐浴露 跟住就好急不及待 跪低見下小主人
原本諗住叫主人放尿比小奴架 最後唔記得開口 不停用脷舔主人碌野 一隻手揸實主人碌野比小奴慢慢舔 另一隻手梗係唔聽話 兜去蛋蛋後面
一路摸住主人屎眼 一路挑動主人碌野 最敏感個位 唔知係咪小奴口技已經比主人訓練得好好呢 聽到主人舒服到叫出黎
當下勁開心 可能主人太敏感 唔比小奴再舔 要小奴乖乖地沖涼
但主人無乖喎 已經要小奴閉上眼 幻想自己被另一個人 沖涼個陣摸下 挑機
(點解會咁?? 因為早排同一個師兄傾過2句 撩過小奴出去"交流"
最終當然無出去 但小奴都全部坦白講比主人知 呢d係小奴對主人既承諾
所以事前都cap左d對話比主人睇 但cap唔哂 同埋cap cap下 唔知去到邊
索性等主人現場自己攞小奴電話自己睇好過~~)
就係因為咁 所以輪到小奴比主人扮係師兄 咁挑逗自己
小奴一路都叫唔好 但主人越挑越high咁 小奴都忍唔住出水
就係呢個時候 主人就叫小奴出去抹乾身 上番床

抹乾身 上左床 都係覺凍 就攬住主人 同主人打車輪
主人一路同小奴打車輪 一路睇小奴同師兄d對話 主人應該幾乎睇哂全部對話..... 哈
睇左一陣 主人就話 哼 話上人地屋企呀嘛 仲話比人知 幾時方便添
主人就開始攞眼罩矇小奴眼 手扣腳扣 扣住哂小奴對腳
化身為個個師兄黎 玩小奴身體
師兄扣哂小奴所有手腳 四肢全部扣埋一齊 比師兄往上推高
小淫穴就表露無遺係師兄面前

嘩 係咪主人叫你剃哂d毛 做白虎架 下

一路講 一路係小奴個淫穴度輕輕地撫摸 再啜下小奴既乳頭

你主人餵唔飽你 等我餵飽你啦
唔係架 唔好呀 唔係咁架 你上得黎 都預左比我搞架啦
唔係呀 唔好插我 我唔想比主人知
你唔講咪得 唔好插我 最多幫你含....

同時師兄仲用個肛塞玩小奴個後門 一路指插淫穴
小奴一路叫唔好 但一路儲住好多西水係入面 要噴不噴 好辛苦

師兄 唔好咁啦 好痕呀 好想噴水
哦 好想噴呀?? 你自己聽唔聽到呀 好多水聲 儲埋好多水係入面呀
係呀 好想噴 好high......

師兄一路抽高小奴手脚,唔知幾時,師兄突然上咗套,揸住碌野上下上下喺度磨小奴陰道口同豆豆,仲間唔中不定時咁對住陰道口用力頂幾下好似想作勢將個龜頭撬入去咁 .....

"唔得架,話咗唔插得架 ...... 好痕....求吓你唔好再用碌野磨我 ...."

"真係架咩?真係唔好磨?Ok......." 如是這師兄就退開咗冇再用碌野頂住小奴。正當小奴諗住可以鬆一口氣時,誰不知師兄又開始用中指了小奴既淫穴,可能正話有種會被突入既恐懼感同挑逗感,我feel 到自己D 西水已經忍唔住係咁沿住師兄中指想湧想湧出嚟,就算諗住點用力夾實都好,始終都因為太濕,有種面臨失守既感覺。誰不知喺呢個時候,師兄竟然抽出喺我體內既手指"重施故技",又再揸住碌野磨我,但呢次感覺有d 唔同 ............ 比頭先暖咗好多 ........死啦,原來佢頭先退開碌野唔係放過我,而係有心做緊"另一個部署 ....."

"你做咩又嚟磨我呀~~~!! 咁熱既?!你除咗套呀?!唔好呀~~!!! "

"見到你個淫西濕成咁流咁多水,我碌野都登到恆晒。不過好乾唔舒服,所以依家用你的西水搽返落我碌野度潤吓囉~~我唔會咁自私既 ...... 我見到你咁淫,我碌野都流水,我用返我龜頭流水同你交換d 西水囉~~"

"唔好咁呀~~~~! 好敏感呀~~! (我好用力意圖夾實) "

"我都好敏感呀~~ 最慘你睇唔到啦~~~我哋兩條淫蟲D 淫液依家撈埋晒一齊濕到一大灘,分唔出邊個整濕邊個啦~~~"

一路講,師兄又一路好似頭先咁作勢用龜頭撬我

"唔好咁~~~~~呀~~~~!!

我都未講完 ...... 師兄就突然插左入黎.....

"唔好呀 唔插得架 對唔住主人......"
你都出水出到咁 high到肛塞都夾唔住喇

師兄拉起小奴 去左床邊 小奴坐左起身 自動波地攞起師兄碌野好貪婪咁含 好
似好耐無含過男人咁仲發出嗯嗯聲 好似師兄碌野好好味咁

係喇 含個陣要咁樣~~

路含一路摸陰力師兄屎眼 high到師兄叫左出黎再含多陣 師兄推低左小奴 直插仲出緊水既小淫奴

你個淫娃 上得黎預左比我屌
(近乎喊出黎) 唔好呀 唔好再插 (但其實好舒服.....) 求你唔好中出.....
呢個時候 師兄已經怒插我呢個小淫奴 但最後都唔忍心中出小奴
射哂係小淫奴個身度 但射左超多成個身都係師兄d精
除左眼罩 見番主人個樣 好似發夢咁跟住 一齊沖涼走lu......

事後主人都有問番小奴覺得點
小奴好似發緊夢咁 時而覺得係師兄 時而覺得係主人 又覺得師兄係度搞小奴個陣 主人其實係隔離望住咁...
不過始終都係鍾意同主人一齊
享受同主人一齊既時間....

主人 新一年都多多指教你的小淫奴

引用:
原帖由 Cmiu 於 2016-2-12 10:25 PM 發表 查看引用來源

其實又關大師兄咩事?
咁樓主真係有主人 而大師兄又咁岩係主人
都只係口痕講下,講錯米認左囉
又要一竹篙打哂成船人既

我可以理解你想撐大師兄
但你呢句說話已經有問題
佢係主人身份 但唔關我事 佢唔係我主人

如果好似你咁既說法
好多人都係管理層身份 咁好多人都可以走黎鬧我??

撐還撐
但佢係我貴親呀??

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2016-2-12 03:18 PM 發表 查看引用來源
賤奴
有主人重唔夠

唔該你 唔好見人鬧 你又黎鬧

係我眼中 你依然都係連OL套suit 同制服個條白痴

我都已經唔提你之前求我 想要我同主人 比你兩主兩奴
你有咩資格出聲?? 仲send 2個msg 黎鬧
你訓醒未呀??

引用:
原帖由 theac 於 2016-2-13 08:15 PM 發表 查看引用來源

唔該你 唔好見人鬧 你又黎鬧

係我眼中 你依然都係連OL套suit 同制服個條白痴

我都已經唔提你之前求我 想要我同主人 比你兩主兩奴
你有咩資格出聲?? 仲send 2個msg 黎鬧
你訓醒未呀??
算啦,唔好嬲

小奴~唔好勞氣:smile_o09:

吾好嬲~!! 支持

多謝出文,唔好理啲無謂人,影響心情

支持!

引用:
原帖由 theac 於 2016-2-13 07:57 PM 發表 查看引用來源
又已經個幾月 無見過主人
經過左都幾多事 我都病左近一個月既時間
終於主人都抽到時間見面

事前當然有同主人報告下近況 當中包括一件事 同見面個日既調教有關
(不過都係我自己衰貪玩)

到約定個日 個日都 ...
原來一直都係主人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆