上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

支持妳

引用:
原帖由 D989@DAIMLER 於 2014-6-23 15:15 發表 查看引用來源
好鬼正
係呢,辣媽佢誘鬼死人

prefer 口爆!好有征服感!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-15 10:12 AM 發表 查看引用來源

你咁留意是不是你喜歡比人含?
男人喺唔喺都鐘意女人同佢口爆?
到底含時喺唔喺應一路啜一路
同時用手套弄?

重有乜可以令男人high D?
我中意女人慢慢從我碌野既根部'損'返去個龜頭度,'損'兩三次後就細細力啜下個龜頭,如是者'損'返二三十次,再快速地從根部'損'到個龜頭度,當我想射既時候,我就會叫佢細細力吸啜我個龜頭,直到我口爆佢為止

我中意先系女人個口射一次先,因為我覺得禁樣先算完整地完成一次口交,之後先會同佢做,或者做完一次先才要佢幫我用口做多次,我唔中意用用下口就抽出黎再插果西,純粹個人喜好

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2014-5-15 10:12 AM 發表 查看引用來源

同時用手套弄?

我中意女人慢慢從我碌野既根部'損'返去個龜頭度,'損'兩三次後就細細力啜下個龜頭,如是者'損'返二三十次,再快速地從根部'損'到個龜頭度,當我想射既時候,我就會叫佢細細力吸啜我個龜頭,直到我口爆佢為止

我中意先系女人個口射一次先,因為我覺得禁樣先算完整地完成一次口交,之後先會同佢做,或者做完一次先才要佢幫我用口做多次,我唔中意用用下口就抽出黎再插果西,純粹個人喜好

落藥迷姦  :smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-6-26 09:52 PM 發表 查看引用來源

係呢,辣媽佢誘鬼死人

死人見到都翻生

引用:

同時用手套弄?

你好呀c姐, 終於扒哂你d文啦!
男人比人含時, 當然係一路用套弄係正啦,
不過亦可以輕輕用指尖, 五隻指尖輕輕"R"袋袋!
含一陣啦, 然後又用手心包住個頭, 轉下佢!!
包保條仔打野冷震!

同埋眼神真係好正架, 如果條女一路含你, 一路用對眼望住你,
表現得含自己條野好開心, 同埋好想要既樣~
無敵!男人一定HI爆!

推一推

推推呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆