上一頁下一頁
發新話題

喜愛夜蒲 (新故仔 #5) + 惹笑舊文

收藏  |  訂閱
3.0k  97.2k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 12:02 PM 發表 查看引用來源

仲以為你係發艷夢.. 左邊一個吳賢祖, 右邊一個小豬

你 D 夢.. 拍 MV 先會有
一嚟對小豬無興趣...二嚟對左擁右抱無興趣...

個夢到依家都好記得:smile_24:

佢用右手拖住妳右手行咪得law
引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:01 PM 發表 查看引用來源

我試過發夢...我的右手拖住自己鐘意嘅人...之後見到佢右手拖住另一個女仔...

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:05 PM 發表 查看引用來源

一嚟對小豬無興趣...二嚟對左擁右抱無興趣...

個夢到依家都好記得:smile_24:
嘩, 你呢個夢幾時發生架.. 可以咁記憶猶生

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-10-15 12:06 PM 發表 查看引用來源
佢用右手拖住妳右手行咪得law

佢另一隻手都係會拖住另一個人...

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-10-15 12:09 PM 發表 查看引用來源

嘩, 你呢個夢幾時發生架.. 可以咁記憶猶生
好耐啦...耐到都唔記得幾多年...:smile_35:

真神奇,當時我發夢見到佢右手拖住妳右手,佢左手捉住妳條頸,雙腳夾住妳條腰,實情係芭拉揹着佢黎行...

無安全感!! 佢係妳既點都走唔甩
引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:14 PM 發表 查看引用來源

佢另一隻手都係會拖住另一個人...

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:15 PM 發表 查看引用來源

好耐啦...耐到都唔記得幾多年...:smile_35:
忘年夢...

引用:
原帖由 SWGuy 於 2011-10-15 12:20 PM 發表 查看引用來源
真神奇,當時我發夢見到佢右手拖住妳右手,佢左手捉住妳條頸,雙腳夾住妳條腰,實情係芭拉揹着佢黎行...

無安全感!! 佢係妳既點都走唔甩

佢...並不屬於任何人呢...:smile_39:

你做咩入咗我個夢呀...潛行空間呀...

今日傾住咁多先啦...工作工作再工作...:smile_o07:

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:31 PM 發表 查看引用來源

今日傾住咁多先啦...工作工作再工作...:smile_o07:
俾你講左我想講個句. 我都要做野閃 :smile_o09:

引用:
原帖由 nobrala 於 2011-10-15 12:31 PM 發表 查看引用來源

再見拉姑:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆