上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.2k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-27 01:02 PM 發表 查看引用來源
午安呀y仔,几時演埋下半場呀:smile_38: 好期待呀:smile_38:
好期待那大喜日子快d泥,昨天她告訴我今天開始到新公司上班了,又要交押金300元,今早收到她短訉全文如下: 你先打600元給我吧! 過兩天也交房租了。語氣就是這樣...你怎樣看呢?

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-27 12:04 PM 發表 查看引用來源
你要身體力行先得架,首先你自己唔可以懶,可以去行吓山,放吓風爭,你有冇睇前几日報紙,依家啲細佬近視好犀利,就係因为打得機多,我地細個時無咁多野玩,只能通山跑,所以無論体質和合群通好Ú ...
:smile_38: 細果時~~有得食都已爭住去~~依家d細路~~買埋比佢都唔志在! 

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 12:30 PM 發表 查看引用來源
中午大家好, 唉!老偽你慳番淡氣啦....慎言係做人必修既科目,佢唔明白都矛法子:smile_o16:
後生仔慢慢教啦~有邊個冇後生過先~想當年自己咪又係咁~係咪~:smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-8-27 01:03 PM 發表 查看引用來源

快喇, 九月頭要R周出差一星期, 我都擔心佢一個人悶到發毛
你份Job都幾好....成日都可以R周:smile_44: 剛在樓上說了一些太陽妺的事....你有什麼見解?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 12:38 PM 發表 查看引用來源
龍龍最近你唔多啋我...嬲呀?     好掛住金仔:smile_44:
有冇好嬲喎~你知吾知嬲一個人好辛苦架~仲會死好多細胞添~你話係咪 :smile_15:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-27 13:11 發表 查看引用來源
好期待那大喜日子快d泥,昨天她告訴我今天開始到新公司上班了,又要交押金300元,今早收到她短訉全文如下: 你先打600元給我吧! 過兩天也交房租了。語氣就是這樣...你怎樣看呢?
:smile_30: :smile_30: :smile_30: ,y仔你有冇發覺上面啲女女好多時开口要錢好似理所當然:smile_30: 如果照字面看,佢真係當你係男朋友,要求也不高,期實可能佢一早預咗比你食,只係天氣太凍件羊皮唔敢除 ,

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-27 12:35 AM 發表 查看引用來源

最後一句,你唔明我呢句說話講咩,你就訓醒教問老青,佢應該會明既.
小朋友,再講多一次.......慎言呀.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_30: 天下間最難嘅事~~莫過於與人相處~~

:smile_45: 睇黎只有靠”歲月”呢位老師先可以教曉企囉~~

y仔,看來太陽妺都仲係貪玩,冇份工做得長,可能年紀仲細,:smile_45: 平時係唔係你接濟:smile_41:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-27 13:29 發表 查看引用來源

:smile_30: 天下間最難嘅事~~莫過於與人相處~~

:smile_45: 睇黎只有靠”歲月”呢位老師先可以教曉企囉~~
你做物咁苦口婆心:smile_39:佢 要明先得:smile_39:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-27 01:24 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30: ,y仔你有冇發覺上面啲女女好多時开口要錢好似理所當然:smile_30: 如果照字面看,佢真係當你係男朋友,要求也不高,期實可能佢一早預咗比你食,只係天氣太凍件羊皮唔 ...
上面那有女人不貪錢...太懂了:smile_27: .  我就好直覺她的句語對我變得熟絡.  再講番上次在酒店我很斯文對她也沒有半點勉強,但我想如果當晚我無賴一點可能己得逞了.:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆