上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.2k

回覆 #1788 lmkandy 的帖子

虛脱?:030: :030: :044:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:04 發表

琴晚特林唔win我就真係揸兜,响屋企發功發到虛脫:030:
特林素真係天堂與地獄既分別,諗住輸半格,點知臨尾補時最後階段一粒收工,追番千幾....:098:

回覆 #1789 loeddie 的帖子

吓,真係插左喇:030: :044: :044: :044:

回覆 #1790 銘爺 的帖子

我頂你呀,法仔未打就post出黎,你想點死呀:046: :046:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-7 08:06 AM 發表
我頂你呀,法仔未打就post出黎,你想點死呀:046: :046:
冇銀碼:096: :096:

回覆 #1790 銘爺 的帖子

邊個叫你買洛新保架?:034: :025:

引用:
原帖由 loeddie 於 2008-8-7 08:04 AM 發表

你叻囉,我早場d垃圾波輸成千八銀,夜晚大陳打long d落黎小Q我...都唔知幾慘....:029:
佢打俾你:044:,佢本來都話可能會打俾我,不過都冇:026:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:06 發表
吓,真係插左喇:030: :044: :044: :044:
預左佢插,但冇預佢打LONG D返香港插....:071:

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-7 08:08 AM 發表
邊個叫你買洛新保架?:034: :025:
電話料。

被騙了 :043: :043:

而家乜都係假,最緊要帕拉尼恩斯跑得出:046: :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆