上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  60.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-14 04:28 PM 發表 查看引用來源

大家要好好珍惜身邊人呀~包括家人/親戚/朋友/愛人/同事/網友...:smile_o06:  
睇得出...你對CP果幾個都珍惜成年啦!

論沉船...自己真係未試過.....要講到真係話仲意......係十九幾年認識一個南京妺.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-14 05:08 PM 發表 查看引用來源
睇得出...你對CP果幾個都珍惜成年啦!
依家走淨bb同乳牛~遲啲又要找代替品了:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-14 05:11 PM 發表 查看引用來源
論沉船...自己真係未試過.....要講到真係話仲意......係十九幾年認識一個南京妺.
你都吾易沉喎~當年沉到咩地步呀:smile_41:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-14 05:15 PM 發表 查看引用來源

你都吾易沉喎~當年沉到咩地步呀:smile_41:  
我吾識去愛人...所以吾會好深或好痛...一陣就冇事果種

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-14 05:14 PM 發表 查看引用來源

依家走淨bb同乳牛~遲啲又要找代替品了:smile_o05:  
買個飛機杯頂住先:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-14 06:04 PM 發表 查看引用來源
我吾識去愛人...所以吾會好深或好痛...一陣就冇事果種
我都吾係好識愛人:smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-14 06:05 PM 發表 查看引用來源
買個飛機杯頂住先:smile_o10:
話時話我真係未試過~其實係點樣樣架:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-14 06:13 PM 發表 查看引用來源

我都吾係好識愛人:smile_13:  
企地話我好大男人主義...但我真係吾知,可能我吾識表逹內心既野....失敗.

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-14 06:14 PM 發表 查看引用來源

話時話我真係未試過~其實係點樣樣架:smile_14: :smile_14:  
冇用過吾識.....有冇人用過請代答:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆