上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.6k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-7 11:25 AM 發表 查看引用來源
E....輝仔你今日唔係出精会尾咩?
個fd話有事...搵左另一個fd聽日下晝去:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:20 AM 發表

貓爺你勇猛呀嘛..:smile_o05: 一陣中伏咪喊都喊唔返:smile_o14:
貓爺係清兵嚟喎~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:28 AM 發表 查看引用來源

個fd話有事...搵左另一個fd聽日下晝去:smile_o01:
至腩憎星期日下晝去桑拿....多人到仆街:smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-7 11:33 AM 發表 查看引用來源

貓爺係清兵嚟喎~
屌,,,係唔著衫...矛氣都唔帶既清兵:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-7 11:39 AM 發表 查看引用來源

至腩憎星期日下晝去桑拿....多人到仆街:smile_o02::smile_o02:
好多人架咩:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:39 AM 發表 查看引用來源

好多人架咩:smile_o14:
好腩多人星期六晚唱完歌仔....星期日整多一Q先走:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:20 AM 發表 查看引用來源

貓爺你勇猛呀嘛..:smile_o05: 一陣中伏咪喊都喊唔返:smile_o14:
妖!又要威又要戴頭盔,衰撚過成虫!:smile_38:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-7 11:45 AM 發表 查看引用來源

妖!又要威又要戴頭盔,衰撚過成虫!:smile_38:
貓爺...我錯...但係...你未講點解佢地會好開心喎...關佢地放完例假咩事:smile_o04:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:47 AM 發表 查看引用來源

貓爺...我錯...但係...你未講點解佢地會好開心喎...關佢地放完例假咩事:smile_o04:
被迫放完幾日假....又有得揾錢.....你話開唔開心先:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-7 11:47 AM 發表

盡快完成指定任務~:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆