上一頁下一頁
發新話題

R's 7 月繼續低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.6k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-29 10:51 PM 發表 查看引用來源
利害......
ching 今次記得我嘛?:smile_o01:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 23:08 發表 查看引用來源

ching 今次記得我嘛?:smile_o01:
我記得您條囡囡搶我野.

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-29 11:14 PM 發表 查看引用來源

我記得您條囡囡搶我野.
有D咁的事?講來聽下。

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 10:44 PM 發表 查看引用來源

你唔係聽日又上下嘛:smile_14: :smile_14:
唔上啦....後日同女友出街拍拖呀!!!唔去啦....反正2號之後自由....

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 23:18 發表 查看引用來源

有D咁的事?講來聽下。
我當時暈吓暈吓...:')佢走嚟搶我個"怎"頭....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-29 11:22 PM 發表 查看引用來源

笑死我,咁佢要你個頭來做乜?:smile_30:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 23:26 發表 查看引用來源

笑死我,咁佢要你個頭來做乜?:smile_30:
點知您條女........下次都係仁坐遠D...:smile_35:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-29 11:20 PM 發表 查看引用來源

唔上啦....後日同女友出街拍拖呀!!!唔去啦....反正2號之後自由....
7.1拍拖..唔係去遊行呀?
2號之後自由...咁味可以.....:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-6-29 11:31 PM 發表 查看引用來源

7.1拍拖..唔係去遊行呀?
2號之後自由...咁味可以.....:smile_44: :smile_44:
點都係7-11!!!!!

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-6-29 11:22 PM 發表 查看引用來源

我果日都有件驚嚇事。我咪坐咗件怪獸,唔知玩到幾點鍾,佢輕輕拍拍我膊頭,我唔知邊個,轉頭望過去發現佢哄到好埋,已經比佢嚇一嚇。跟住佢好温柔咁問我,我去攞手袋换衫好唔好?我一時間反應唔到,唔識答。可能我個樣真係有D怪,佢望到我的反應後同我講,我覺得有D凍,想去换衫。我咪話好,但之後我呆咗成分鐘。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆