上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

臨睡前入一入:smile_o11:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:46 PM 發表 查看引用來源

好呀~~層層疊~~~~:smile_30:
我會玩到好驚架~~~hahahahaha :smile_30:
到時我大嗌唔好嚇親你...  :smile_o05:
引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-26 11:38 PM 發表 查看引用來源

雖然我住港鳥..
但我好小去銅鑼灣食野...哈哈哈
你地要幾點坐到幾點先? @@
我去親銅鑼灣食野都係走上金百利上面個d餐廳食...
但都唔係特別好食......
都係銅鑼灣區:smile_38: :smile_40:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-28 12:52 AM 發表 查看引用來源

咁夜......
佢未必會出現:smile_13:
我出現啦,訓唔著:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-28 12:51 AM 發表 查看引用來源

好似仲未見到清純番黎......:smile_13:
引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-28 12:35 AM 發表 查看引用來源

我都到:smile_o15:
引用:
原帖由 kikilai 於 2009-6-28 12:24 AM 發表 查看引用來源
我都返到屋企呀~~
原來大家禁掛住我:smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 12:34 AM 發表 查看引用來源

嘩~終於有人返黎喇:smile_o06:
套戲幾好睇,仲有得笑:smile_40:男主角型仔到,睇到最後真係型到

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 02:27 AM 發表

套戲幾好睇,仲有得笑:smile_40:男主角型仔到,睇到最後真係型到
玩完啦:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 02:28 AM 發表 查看引用來源

玩完啦:smile_38::smile_38:
你未訓, 睇完好耐,佢地都番晒黎
我訓唔著出番來:smile_13: 你睇左252未:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 02:30 AM 發表

你未訓, 睇完好耐,佢地都番晒黎
我訓唔著出番來:smile_13: 你睇左252未:smile_41:
未呀, 呢幾日唔得閒:smile_13:
可能等出碟:smile_45:
你做咩瞓唔著呀, 我睇緊mj

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 02:40 AM 發表 查看引用來源

最近你們都睇mj:smile_13:
我有失眠的問題:smile_13: 習慣了:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-28 02:40 AM 發表 查看引用來源

可以睇2.5個鐘架, 都唔錯呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆