上一頁下一頁
發新話題

R's 13-6 頭目瘋狂生日有錢佬派對 (3日3夜報告)全篇完

收藏  |  訂閱
656  23.5k

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 07:38 PM 發表

使唔使咁呀兄弟!:smile_45: :smile_45:
神你要明白,你的大能是無所不能的,囡囡、媽咪、dancer......

不過我要申報利益 - 從第一次去有錢佬,我都未曾對 dancer 有過非分之想。

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 07:46 PM 發表 查看引用來源

神你要明白,你的大能是無所不能的,囡囡、媽咪、dancer......

不過我要申報利益 - 從第一次去有錢佬,我都未曾對 dancer 有過非分之想。
KK以前都係女黎架喎,係之後先轉做dancer之嘛,
不過咪又係會坐台,同我講就話唔會再出街囉!
我都係聽完就算!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 07:52 PM 發表

KK以前都係女黎架喎,係之後先轉做dancer之嘛,
不過咪又係會坐台,同我講就話唔會再出街囉!
我都係聽完就算!
佢未坐過我,佢做女的時候幾時輪得到我跟機呀!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 07:56 PM 發表 查看引用來源

佢未坐過我,佢做女的時候幾時輪得到我跟機呀!
我都無坐過佢架喎!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-16 08:00 PM 發表

我都無坐過佢架喎!:smile_30: :smile_30:
所以我唔係神呢,我只有搵女來坐我,唔會係我坐D女台。

重要挑戰難度,女的時候唔要,等佢做 dancer 先!

Party 之前個禮拜有晚我見到 KK,同佢講開 13 号有 party。佢話佢已經知道啦,重要加多個會心的微笑,你話佢幾 sweet 呢!!!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:08 PM 發表 查看引用來源

所以我唔係神呢,我只有搵女來坐我,唔會係我坐D女台。

重要挑戰難度,女的時候唔要,等佢做 dancer 先!
神, 你唔明o架啦! :smile_39:
你未坐過既女都陪你過夜食埋lunch重要係foc:smile_38:
我們好多凡間既師兄們:smile_42: 坐過檯既俾足小費既send開sms傾開計既都會俾囡臨門放飛滋......唉!!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 08:19 PM 發表

神, 你唔明o架啦! :smile_39:
你未坐過既女都陪你過夜食埋lunch重要係foc:smile_38:
我們好多凡間既師兄們:smile_42: 坐過檯既俾足小費既send開sms傾開計既都會俾囡臨門放飛滋......唉!!!
兄弟,"坐過檯既俾足小費既send開sms傾開計既都會俾囡臨門放飛" 咁都要踢爆我!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-16 08:27 PM 發表 查看引用來源

兄弟,"坐過檯既俾足小費既send開sms傾開計既都會俾囡臨門放飛" 咁都要踢爆我!
傻啦.....唔好咁敢感先o架:smile_35: ....我又真係唔係指你呀:smile_13:  

睇下d台的post 個個星期都有師兄遇到啦.....

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-16 08:31 PM 發表

傻啦.....唔好咁敢感先o架:smile_35: ....我又真係唔係指你呀:smile_13:  

睇下d台的post 個個星期都有師兄遇到啦.....
但是我就剛剛响 13 号發生咗 D 咁的事而你都知的噃............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆