上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  21.9k

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 10:40 AM 發表 查看引用來源

好丫.....你係咪要先...不過無野出架播...........

重有就係.........個人已經就好唔新鮮架啦.........:smile_13:
無野出叫我食咩野??:smile_o14:

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-6-20 10:41 AM 發表 查看引用來源

佢睇唔倒。
佢睇唔倒。
佢睇唔倒。
佢睇唔倒。
佢睇唔倒。

佢真係睇唔倒。
我提左佢喎:smile_o01:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 10:41 AM 發表 查看引用來源

唔通.......曾經滄海??洗唔洗咁樣講野...:smile_13:
話我自己,係一個思想成熟個女仔..:smile_o08:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁你究竟想唔想我睇倒先??

女人...永遠係一種難明gei動物.......:smile_13:
比d表示啦:smile_o01:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-20 10:43 AM 發表 查看引用來源

咁你究竟想唔想我睇倒先??

女人...永遠係一種難明gei動物.......:smile_13:
你睇倒埋睇倒.睇唔倒埋睇唔倒lo.我都冇所謂..:smile_o11:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-20 10:29 AM 發表 查看引用來源

又係呢句...我今日已經聽第2次lu:smile_40:
係?? 邊個同我咁夾呀

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-20 10:43 AM 發表 查看引用來源

我提左佢喎:smile_o01:
:smile_o09: 真係好人..

引用:
原帖由 MAYCHAN070717 於 2009-6-20 10:43 AM 發表 查看引用來源

無野出叫我食咩野??:smile_o14:
感受下我幾咁錫你....
野野要出野...咁咪好唔得閑...咁咪重忙過新界只乳牛..........:smile_42:

你地呢2個女人真係好年青呀

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-6-20 10:45 AM 發表 查看引用來源

比d表示啦:smile_o01:
唔使...要表示就車我去赤柱曬太陽啦..:smile_o01:
出面天氣好好..:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆