上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.6k

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-4 11:38 AM 發表 查看引用來源

乜你軟皮蛇黎架咩~~~
未硬哂:smile_44: ....個手掙位

引用:
原帖由 基斯黃 於 2009-6-4 11:47 AM 發表 查看引用來源

禽日個場根本係踼唔到......:smile_42:
我數住人地都跌左幾次,不過我地好似冇人跌過,可見都留晒水:smile_40:
無架...乳戰好難踢.......每個人既適應都唔同......阿葉幾咁勁....:smile_40:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-4 11:42 AM 發表 查看引用來源

返去打羽毛球啦:smile_38:
我會選擇ping pong 波:smile_34:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 11:52 AM 發表 查看引用來源

輸左兩次啦喎.....:smile_13: 我覺得依邊唔差過佢地lor......:smile_o03:
我覺得分配隊友出場次序(平衡番d攻守力)對賽果有d幫助!:smile_14:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-4 11:53 AM 發表 查看引用來源

尋日大家都就住黎踢除左....華倫:smile_30:
valentino 對面有人話佢狠呀.....
我小9佢地...話佢地又推又拉....:smile_35:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-4 11:56 AM 發表 查看引用來源

我覺得分配隊友出場次序(平衡番d攻守力)對賽果有d幫助!:smile_14:
尋日唔認真姐....6月24日再來過??

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 11:57 AM 發表 查看引用來源

算你中肯啦~~~~

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 11:54 AM 發表 查看引用來源

無架...乳戰好難踢.......每個人既適應都唔同......阿葉幾咁勁....:smile_40:
阿葉既特性係 : 平時正常地係仆硬%~~~乳戰濕地佢個樁穩如泰山~~~~:smile_44:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-4 12:10 PM 發表 查看引用來源

阿葉既特性係 : 平時正常地係仆硬%~~~乳戰濕地佢個樁穩如泰山~~~~:smile_44:
佢太極功夫底:smile_34:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-4 11:57 AM 發表 查看引用來源

我已經就住囉喎~~~個勢去得四成~~~算係咁喇~~~腳又無掃到人~~~:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆