上一頁下一頁
發新話題

~ 誠徵18~27歲的妳做朋友/女朋友 (進來看看吧)

收藏  |  訂閱
1.1k  25.7k

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 08:39 PM 發表 查看引用來源

歡迎你加入 ^^
有時間就一齊傾下計啦.
我叫 Penny ^^
咁客氣既:smile_30: 哈哈....今日好得閒....我叫翠翠~~~多多指教

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-5-15 08:40 PM 發表 查看引用來源
咁客氣既:smile_30: 哈哈....今日好得閒....我叫翠翠~~~多多指教
基本禮貌嘛 ^^
係呢, 你做邊行的? 平時有咩嗜好呀?

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 08:42 PM 發表 查看引用來源

基本禮貌嘛 ^^
係呢, 你做邊行的? 平時有咩嗜好呀?
唔唔,我做Sales...咁啱今日放假..見好耐無上黎同人傾下計..咪上來...嗜好:上網,睇書、睇戲...你呢??

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-14 01:21 AM 發表 查看引用來源
先自我介紹一番吧
普通的男人一個, 今年27歲
身高都ok 啦 180以上, 身形中等.
嗜好都幾多:打機, 運動(羽毛球、籃球、篤波、遊水), 聽歌, 行山, 睇書(漫畫/小說), 唱歌, 玩結他等等....
之前因為工作關係, 令到 ...
我嚟應徵架呢~~~!

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-5-15 08:46 PM 發表 查看引用來源
唔唔,我做Sales...咁啱今日放假..見好耐無上黎同人傾下計..咪上來...嗜好:上網,睇書、睇戲...你呢??
oic..做 Sales 好辛苦個wo . 賣衫呀?
我平時都係放工返屋企多, 嗜好呀: 玩電腦、睇書、睇戲、聽歌、唱K 咁囉
有時間會做下運動的, 籃球、羽毛球、篤波、游泳咁囉

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 08:37 PM 發表

真係無啦, 咁岩問下佢姐嘛.
你係咪想我問你呢 :smile_30: :smile_30: , 你想去都ok 嫁.

我都只係想識多D朋友仔姐嘛 ^^
唔水問我啦
唔會去都去唔到
不過多謝你先

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-15 08:46 PM 發表 查看引用來源

我嚟應徵架呢~~~!
Hello, 你終於黎la ^^

引用:
原帖由 翠~翠 於 2009-5-15 08:38 PM 發表
你好...食左喇,你呢?
食左
星期五晚無出去?聽日要返工丫?

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-15 08:49 PM 發表 查看引用來源

唔水問我啦
唔會去都去唔到
不過多謝你先
嗯嗯, 唔緊要啦 ^^

引用:
原帖由 PLYEAH 於 2009-5-15 08:49 PM 發表 查看引用來源

oic..做 Sales 好辛苦個wo . 賣衫呀?
我平時都係放工返屋企多, 嗜好呀: 玩電腦、睇書、睇戲、聽歌、唱K 咁囉
有時間會做下運動的, 籃球、羽毛球、篤波、游泳咁囉
份份工都辛苦架啦...以前賣衫...而家賣錶....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆