上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:34 AM 發表 查看引用來源

有一張相0架, 你睇吾到咩?
不過無影女呀, 費時啦
叫好過冇囉:smile_45:
冇相包膠真係你睇埋我個份喇:smile_42:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 02:43 AM 發表 查看引用來源
喺喎:smile_14: 要佢過夜咪仲好,死蠢左添:smile_22: :smile_22:
4 P  ................ :smile_14:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:43 AM 發表 查看引用來源

果晚我返到酒店發現條底褲仲有的生果係到
條女幫我洗乾淨用風筒吹乾添
唉 真瘋狂 .... :smile_47:
咁搞笑:smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:45 AM 發表 查看引用來源

相機帶吾帶都吾緊要啦! 帶多幾個套好過啦
你估你咩,我老喇:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 02:43 AM 發表 查看引用來源

果晚我返到酒店發現條底褲仲有的生果係到
條女幫我洗乾淨用風筒吹乾添
唉 真瘋狂 .... :smile_47:
我0個晚都比D女放冰入底褲, 搞到條孖煙通濕哂, 條囡都有幫我掛起佢吹乾

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:45 AM 發表 查看引用來源

相機帶吾帶都吾緊要啦! 帶多幾個套好過啦
呢句最實際 ..................

東慌味歷我都去過,光豬k實在太好玩啦,我好想去多次呀!!

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 02:43 AM 發表 查看引用來源
喺喎:smile_14: 要佢過夜咪仲好,死蠢左添:smile_22: :smile_22:
係囉, 佢咁聽你話, 可能腳止都幫你奶埋添呀

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:48 AM 發表 查看引用來源

我0個晚都比D女放冰入底褲, 搞到條孖煙通濕哂, 條囡都有幫我掛起佢吹乾
係咪好有韓國 Feel 呢 ..............

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 02:48 AM 發表 查看引用來源

其實d囡囡都慣左,個個客都濕底褲:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆