上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.0k

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 05:58 AM 發表 查看引用來源

是呀:smile_13: :smile_30: 你终于記得咩:smile_14:
我思想遲鈍丫嘛
呀豬上身呀:smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 05:59 AM 發表 查看引用來源

我諗佢應該份人豪爽喎:smile_13: :smile_13:
係呀~真係好豪爽
我不嬲當佢係半個男人感:smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-10 05:59 AM 發表 查看引用來源

而家D女仔邊有咁易氹呀
影影真係識氹我呀:smile_13:
是相對的 實有這樣的女仔 .....

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-10 06:00 AM 發表 查看引用來源

係呀~真係好豪爽
我不嬲當佢係半個男人感:smile_30:
吓:smile_14: ..................女仔嚟架:smile_27: :smile_27: 有這樣的朋友幾開心..但做佢男朋友便好擔心:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 06:01 AM 發表 查看引用來源

是相對的 實有這樣的女仔 .....
而家好多女仔都咁鬼死成熟
又搵埋哂D成熟型既男仔
搞到我而家冇哂人吼了:smile_39:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 06:03 AM 發表 查看引用來源

吓:smile_14: ..................女仔嚟架:smile_27: :smile_27: 有這樣的朋友幾開心..但做佢男朋友便好擔心:smile_27: :smile_27:
所以我咪唔會做佢男朋友囉
因為我覺得我唔想因為我一時既私心
就令我日後可能會失去左一個最好既朋友

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-10 06:00 AM 發表 查看引用來源

我思想遲鈍丫嘛
呀豬上身呀:smile_30:
豬上身:smile_14: 會不會變肥架

變左肥加加囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 06:05 AM 發表 查看引用來源

以前已經肥過了
所以而家唔係好想:smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2009-5-10 06:05 AM 發表 查看引用來源

只係會係身體機能方面變豬姐(最好係感啦):smile_30:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-5-10 06:03 AM 發表 查看引用來源

而家好多女仔都咁鬼死成熟
又搵埋哂D成熟型既男仔
搞到我而家冇哂人吼了:smile_39:
她們現實啫 要安定生活...不愛愛情:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆