上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[109]

收藏  |  訂閱
743  5.8k

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-5 12:54 AM 發表 查看引用來源

怕咩wor~~~我咁大個人有咩未見過~~~hehe~~
喓.....你幾號去台灣呀...去幾日.......唔知你有矛見過咁驚嚇度高嘛

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-5 12:55 AM 發表 查看引用來源

咁放你嗰邊囉
買部大部D 厚芒
:smile_24:乜你貢對我架..........我會巧唔開針架:')

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-5 12:56 AM 發表 查看引用來源

一陣好快過ja wor~~~

不過好彩你係話多陣.....

好啦~
我呢d........緊係唔會比人搵笨啦.....至like屈人咋嘛

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-5 12:56 AM 發表 查看引用來源

:smile_24:乜你貢對我架..........我會巧唔開針架:')
財力有限 用住先啦

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-5 12:55 AM 發表 查看引用來源

點知你會唔會望錯隔離...你又話眼訓喇.....死水喇耳嗚:smile_24:
係ar~~我老眼昏花....係時候入床為安啦~~

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-5 12:58 AM 發表 查看引用來源

財力有限 用住先啦
:smile_13:貢你要搬部腦過黎喎....你講到貢大部...我唔夠大水搬:smile_13:

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-5 12:58 AM 發表 查看引用來源

係ar~~我老眼昏花....係時候入床為安啦~~
:smile_13:你又樹貢對我喇........:smile_24:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-5 12:57 AM 發表 查看引用來源

我呢d........緊係唔會比人搵笨啦.....至like屈人咋嘛
yup~~~我呢d都好醒...唔會俾人搵笨~~

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-5 12:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:你又樹貢對我喇........:smile_24:
我驚我又答/睇錯野ar ma~~~

引用:
原帖由 rsin 於 2009-5-5 01:00 AM 發表 查看引用來源

yup~~~我呢d都好醒...唔會俾人搵笨~~
講真幾時過去呀......有野問你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆