上一頁下一頁
發新話題

相識一週年 ( 第2砲 ) 報告完畢 加左新相

收藏  |  訂閱
781  38.0k

回覆 1# 的帖子

打麻雀...正wor...
我要join..haha!!!!

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-5-4 11:47 PM 發表
冇法啦!佢口大,我口細!:smile_42::smile_42::smile_42:
貢都可以解釋:smile_42: :smile_42: :smile_42:

I 服了 HIM:smile_42:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-5-4 11:49 PM 發表 查看引用來源
爆頭都似!:smile_30::smile_30::smile_30:
爆邊個頭先

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-4 11:50 PM 發表 查看引用來源

貢都可以解釋:smile_42: :smile_42: :smile_42:

I 服了 HIM:smile_42:
華人社會唔講英文!:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 Sugii 於 2009-5-4 11:50 PM 發表 查看引用來源

爆邊個頭先
費蝦!:smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-5-4 11:50 PM 發表
華人社會唔講英文!:smile_30::smile_30::smile_30:
甘樣既話,唔知打個客家話,同埋潮州話,甚至普通話拚音會唔會扣分呢:smile_13:

引用:
原帖由 鳳凰座‧一輝 於 2009-5-4 11:51 PM 發表 查看引用來源
費蝦!:smile_03::smile_03::smile_03:
還有條短片呀

引用:
原帖由 Sugii 於 2009-5-4 11:47 PM 發表 查看引用來源

比D時間我...相好大MB :smile_35:

我怕你見到火都泥:smile_35:  
怎會呢

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-4 11:52 PM 發表 查看引用來源

甘樣既話,唔知打個客家話,同埋潮州話,甚至普通話拚音會唔會扣分呢:smile_13:
要睇下你夾唔夾天時、地利、人和喇!

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-5-4 11:52 PM 發表 查看引用來源

我打好多日文喎:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆