上一頁下一頁
發新話題

我既第一次ons

收藏  |  訂閱
237  25.0k

短消息只得5個quota咋, 咁少既

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 03:53 PM 發表 查看引用來源
玩玩下就多呀! 不過之後都好多人add妳:smile_42:

回覆 171# 的帖子

係啊....你睇完就要delete
之後先可以再睇..........因為我地得一星級

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 03:53 PM 發表 查看引用來源
係呀,你要睇完再delete先得架...喂..有人投訢你唔理人喎...
你快d理下人啦,你再唔理人,佢會走架...haha

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-12 11:08 PM 發表 查看引用來源
其實都無專登搵ons架, 開始都係諗住識個男仔拍散拖, 點知個o靚仔咁性急, 不過過程真係一般, 唔試好過試
我都想拍下散拖.....有冇興趣

咁妳而家性經驗咪好豐富

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 03:32 PM 發表 查看引用來源

番工就會high heel,stocking, 平時就扮o靚妹, casual d
係呀...我幾鍾意女人著hgih heel, stocking, 幾斯文打扮返工架.
可能我鍾意女人對腳,咁著會幾靚架,你鍾唔鍾意著有花紋既絲襪架?襯high heel幾好睇架,特別係冬天

睇完既刻要delete, 邊記得邊個打邊個呀

引用:
原帖由 catlittle 於 2009-4-13 04:08 PM 發表 查看引用來源
睇完既刻要delete, 邊記得邊個打邊個呀
咁就要睇下你記性囉,又要睇你想keep咩人既message,你一定收到唔少pm架啦,係咁架啦..你一夠分就大把人pm你,
你受歡迎嘛....hehehe

我第一次ons都係比我大5年既姐姐
舒服到非筆墨能形容

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆