上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.7k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 01:54 PM 發表 查看引用來源

食左飯飯喇:smile_13:
我kfc婆婆自己食晒lu~:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 01:58 PM 發表 查看引用來源

我kfc婆婆自己食晒lu~:smile_30:
阿婆都咁刷得~~~

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 10:43 AM 發表 查看引用來源

一早起身食
小win win我自己一个炸'不過我唔多說話既,好驚大家唔挾:smile_44:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 01:52 PM 發表 查看引用來源

都估到你返瞓未起身:smile_30:
本工人護照真係係印尼領土館,我沉寃得雪啦:smile_42: 唔係我錯

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 01:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~成徵陪左我個成年階段架:smile_30:
哦哦~~~
原來係咁~~~

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 01:53 PM 發表 查看引用來源

今日食返尋日kfc既飯飯:smile_30:
隔夜KFC.........:smile_29:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 02:00 PM 發表 查看引用來源

阿婆都咁刷得~~~
係架:smile_44: :smile_44: 所以我應該遺傳大食:smile_30:

引用:
原帖由 vx787 於 2009-4-13 02:02 PM 發表 查看引用來源

小win win我自己一个炸'不過我唔多說話既,好驚大家唔挾:smile_44:
一齊傾,你喜歡食咩:smile_13: 平時玩咩多:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 08:27 AM 發表 查看引用來源

都唔係計禁足,想bbq留意多d入來,就有活動:smile_40:
不過你係想識女朋友:smile_13: 禁要介紹下自己興趣:smile_13:
交女朋友:smile_41: 不一定的可能想識多D朋友姐'
妳呢有無我今老先<清純>

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 02:04 PM 發表 查看引用來源

係架:smile_44: :smile_44: 所以我應該遺傳大食:smile_30:
'

依D野都有得遺傳既咩:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆