上一頁下一頁
發新話題

在維園的初夜

收藏  |  訂閱
321  17.3k

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 08:08 PM 發表 查看引用來源

咪有D咁抵架咩..
梗係....
下下都百佳,,維記,,,想死咩....
最多呢d平賓館咪mk同cwb lo...
得閒出街留意下,,,
抬起你們的頭來...
平野自然來...:smile_38:

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:08 發表 查看引用來源

我同我bf都keep左成年去爆房....
都唔知用左幾多錢係呢一方面....:smile_39:

你指係邊一方面特別先,,,,:smile_13:
錢花得黎最緊要係大家都開心..

引用:
原帖由 baby52030 於 7-4-2009 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁同邊個傾過計都知下嫁ma....
認得你個icon姐.....

你係九龍區既....乾淨d咪九龍塘lo...
不過好鬼貴.....一個月一兩次既,,咪去過d lo...
如果想平d....去mk...抬高頭望下....
四周圍都係咩咩賓館啦.,... ...
哈哈..我都實認得你個icon 啦...

哦哦..九龍塘既話  過夜/時鐘 幾錢呀???
有無D乾淨骨子既 名講下??
MK 果D會5會好5乾淨??  :smile_13:

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:11 發表 查看引用來源

梗係....
下下都百佳,,維記,,,想死咩....
最多呢d平賓館咪mk同cwb lo...
得閒出街留意下,,,
抬起你們的頭來...
平野自然來...:smile_38:  
抬起你們的頭來..
出野就快來..

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 07:16 PM 發表 查看引用來源

咁又係...我個妹都好勁,,,,,:smile_40: 佢重大過我,,,,,,

咁你重唔快d搵d北方佳麗
無回鄉證.....:smile_24: :')

引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 08:11 PM 發表 查看引用來源

錢花得黎最緊要係大家都開心..
hee..所以咪keep住成年都去lo....

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 08:05 PM 發表 查看引用來源

咁同邊個傾過計都知下嫁ma....
認得你個icon姐.....

你係九龍區既....乾淨d咪九龍塘lo...
不過好鬼貴.....一個月一兩次既,,咪去過d lo...
如果想平d....去mk...抬高頭望下....
四周圍都係咩咩賓館啦.,... ...
妳咁熟...妳帶我去就好喇.........

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-7 20:12 發表 查看引用來源

hee..所以咪keep住成年都去lo....
真係長年累月..

引用:
原帖由 andyman0225 於 2009-4-7 08:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈..我都實認得你個icon 啦...

哦哦..九龍塘既話  過夜/時鐘 幾錢呀???
有無D乾淨骨子既 名講下??
MK 果D會5會好5乾淨??  :smile_13:
=3=淨係記得人地個icon嫁咩....
咁我換左你咪唔記得我
過夜唔知...起碼4,5百....
時鍾,,,320.....3hr到啦...
重有咩叫骨子????
mk過d係無咁乾淨嫁啦...
不過我去左成年都無生野lor
個feel就更加唔洗講啦...
正所謂[[一分錢,,就一分貨]]]
自己諗啦...
引用:
原帖由 S_BALL 於 2009-4-7 08:12 PM 發表 查看引用來源

抬起你們的頭來..
出野就快來..
好壞呀你:smile_47:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-7 08:12 PM 發表 查看引用來源

無回鄉證.....:smile_24: :')
申請個啦....要搵好野就要付出嫁啦...
引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-7 08:14 PM 發表 查看引用來源

妳咁熟...妳帶我去就好喇.........
我介紹你去一樣姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆