上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶~第一次帶炮兵團

收藏  |  訂閱
222  19.8k

勁呀....呢d咪叫做 "引人入性"囉...... Sam哥好野......100% Support :smile_38:

Nice experience, thx for sharing:smile_40:

係咪好多時都有免費野食?:smile_47:

gt你負責組團,我負責帶:smile_47:
引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-4-6 08:17 PM 發表 查看引用來源
呢d團岩我喎:smile_47: :smile_47:
泰妹有d都好鬼靚嫁,又白淨:smile_47: :smile_47:
我過馬交就鐘意玩越南妹,細細粒,白白淨,波大大:smile_47: :smile_47:

Thank You :smile_35:
引用:
原帖由 jerrychau 於 2009-4-7 06:20 AM 發表 查看引用來源
Thinking back the old time are fun.

OK啦,果陣時你夠膽搏就會搵到D食既:smile_35:
果個小朋友?早排辭左職!
引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-7 09:50 AM 發表 查看引用來源
sam大大好正喎~~聽講o個陣做導遊領隊真係搵好多錢...

話時話..你另一個姊弟戀 post....好耐前有講過有個傻仔想溝你女人....之後比你地玩到訓左o係度...
想問佢e+點呀???????

多謝:smile_35:
引用:
原帖由 seraph.666 於 2009-4-7 04:37 PM 發表 查看引用來源
勁呀....呢d咪叫做 "引人入性"囉...... Sam哥好野......100% Support :smile_38:

又唔係既...其實好多時有得食都唔會食...因為如果比公司知道,我地同D客...會好大鑊
不過一次半次都試過既:smile_44:
引用:
原帖由 audio_o 於 2009-4-7 11:17 PM 發表 查看引用來源
係咪好多時都有免費野食?:smile_47:

各位起身返工喇喂:smile_38:

好正呀~再寫落去啦~真係好正!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆