上一頁下一頁
發新話題

誠徵可愛女生做女性朋友(part 5)

收藏  |  訂閱
1.5k  36.7k

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 03:53 PM 發表 查看引用來源

你搞錯了....十一年的只是一份兼職...
由剛出黎做野到最近才辭職的
ic, well......但都係好長情呀, 我諗你之前果份應該係同事 & 上司關係唔錯啦 ^^

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 04:03 PM 發表 查看引用來源

ic, well......但都係好長情呀, 我諗你之前果份應該係同事 & 上司關係唔錯啦 ^^
最初幾年都d同事及上司都好熟...
後來經常轉換人手...
所以都無咩心情繼而做落去...咪決定辭職...
留返個位俾d後生仔去闖:smile_30:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 04:29 PM 發表 查看引用來源

最初幾年都d同事及上司都好熟...
後來經常轉換人手...
所以都無咩心情繼而做落去...咪決定辭職...
留返個位俾d後生仔去闖:smile_30:
仲乜講到自己咁老呀, 留返個位俾d "後生仔" 去闖....... ""

不過我做中小型 office, 想闖都無得闖, 要既就係 bye bye 飛去第度 :smile_39:

引用:
原帖由 ryangiggb 於 2009-4-15 10:47 發表 查看引用來源

要返工了:smile_27:
唔返工你又話係屋企吽, 你想點:smile_45:

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 15:14 發表 查看引用來源

我依家係 ive 讀緊 high dip,
但英文底實在太差, 有時都覺得要比其他人放好多時間係温書做功課~

ou 我估我自己真係 handle 唔到,
我依家都有少少後悔讀 ba 既 course la, 應該讀其他系會易 d~
咦咦~~朋友仔你讀邊間ive架?
我都係讀緊ba架bo:smile_40:

我叫小寶.

我都想搵個男朋友.
可以照顧我.我咩都肯做.
我電話係67002632.
我3台嫁.鐘意就打比我啦.

引用:
原帖由 @@~ 於 2009-4-15 04:39 PM 發表 查看引用來源

仲乜講到自己咁老呀, 留返個位俾d "後生仔" 去闖....... ""

不過我做中小型 office, 想闖都無得闖, 要既就係 bye bye 飛去第度 :smile_39:
咁要睇下你想唔想有發圍...想既就要出去闖下

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 05:43 PM 發表 查看引用來源

唔返工你又話係屋企吽, 你想點:smile_45:
人就係咁架啦...:smile_27:
所以做人先咁煩:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-15 05:44 PM 發表 查看引用來源

咦咦~~朋友仔你讀邊間ive架?
我都係讀緊ba架bo:smile_40:
你地唔會係識得架:smile_27:

引用:
原帖由 CHEAP329 於 2009-4-15 06:36 PM 發表 查看引用來源
我都想搵個男朋友.
可以照顧我.我咩都肯做.
我電話係67002632.
我3台嫁.鐘意就打比我啦.
小姐...呢度唔俾留電話架...
唔該改改佢:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆