上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.5k

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 18:41 發表 查看引用來源
好啦~希望樓主諗到點啦~
我閃人啦~
88, have a nice weekend

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:42 PM 發表
:smile_47:咁正..好難吾記得..
:smile_35:吾係挂...
我講事實咋..几時出post 講下
后生埋可以感性... 到左再大小小..做野就要理性lu  
:smile_46:我都希望自己一直可以理性行先
0岩既, 出到社會唔係好似幼稚園咁, 唔鐘意個同學就講:唔想同你玩呀!
太多陰險小人, 到最後又要耍手段令自己安全

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:42 PM 發表 查看引用來源

係咪正到好想坐0係床邊觀戰呢???

唔很出啦....~!!

引用:
原帖由 initialr 於 2009-3-13 06:43 PM 發表 查看引用來源

0岩既, 出到社會唔係好似幼稚園咁, 唔鐘意個同學就講:唔想同你玩呀!
太多陰險小人, 到最後又要耍手段令自己安全
:smile_42::smile_45:今日同我吵果個低能同學埋就係咁講..
:smile_13:我係度諗..點解佢廿二歲..仲係咁Q低能... :smile_39:同埋佢都好有本\事將我ge 意思一再扭曲扭曲扭曲,,,
:smile_22:扭到我真係頂吾順...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_35::smile_35:應該係挂..
:smile_44: 今日同個同學吵左兩句..
佢真係好X 煩
呢d野好小事姐.........最緊要妳唔好嬲.....嬲得多就唔靚架喇...

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 18:42 發表 查看引用來源
:smile_35:吾係挂...
后生埋可以感性... 到左再大小小..做野就要理性lu  
:smile_46:我都希望自己一直可以理性行先
都好耐未試過同幾個 (大姐姐) 一齊傾計lu, thank you all.
我都要閃拉
甜蜜情人  -  nice to meet you
lazycute  -  拜拜姐姐

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-3-13 06:44 PM 發表 查看引用來源

係咪正到好想坐0係床邊觀戰呢???

唔很出啦....~!!
:smile_13::smile_40:我又真係未觀過戰/wor..
:smile_38::smile_38:係wor..吾記得叫樓主同佢女朋友同四仔..
:smile_13::smile_27:但好似吾見左樓主ge

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:46 PM 發表 查看引用來源

都好耐未試過同幾個 (大姐姐) 一齊傾計lu, thank you all.
我都要閃拉
甜蜜情人  -  nice to meet you
lazycute  -  拜拜姐姐
玩得=開心d
引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-13 06:46 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194918977&ptid=9260631][/url]

呢d野好小事姐.........最緊要妳唔好嬲.....嬲得多就唔靚架喇...
:smile_42::smile_13:一返到hk ..皮膚差左好多lu..
:smile_42::smile_39:我有d 替果個人可怜...廿几歲人..仲係沒腦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:46 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_40:我又真係未觀過戰/wor..
講起觀戰, 我前排...................(msn 話妳知, heehee)

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2009-3-13 06:47 PM 發表 查看引用來源

講起觀戰, 我前排...................(msn 話妳知, heehee)
:smile_40:好啊..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆