上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.1k

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-11 14:25 發表 查看引用來源

唔可以一概而論, 唔同公司有唔同既優點缺點, 同一間公司亦都有好幾個 plan, 而呢 d plan 亦都各有特點
講開又想問一問, 有朋友話光纖線根本唔會真正鋪入屋,

只有在海底鋪設既先會用:smile_13:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-3-11 14:47 發表 查看引用來源

講開又想問一問, 有朋友話光纖線根本唔會真正鋪入屋,

只有在海底鋪設既先會用:smile_13:
睇你用咩角度去理解...
以我所知, 依家香港寬頻係有分光纖到樓同光纖到戶, 不過普通用家根本用唔盡光纖所提供到既最大頻寬, 一般 10M 都已經應付到上網, online game, bt同收費電視, 事實上要真真正正咁做到光纖入屋係要好昂貴既成本, 寬頻公司會唔會蝕俾你班用家?! 所以我根本唔會在意呢類噱頭式既廣告宣傳技倆, 講明 d 即係巧立名目叫你俾多 d 錢去用佢既服務

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-11 15:32 發表 查看引用來源

以我所知, 依家香港寬頻係有分光纖到樓同光纖到戶, 不過普通用家根本用唔盡光纖所提供到既最大頻寬, 一般 10M 都已經應付到上網, online game, bt同收費電視, 事實上要真真正正咁做到光纖入 ...
羊毛出在羊身上
有好多野都係佢先知, 不過在商言商, 係咁架啦.

我從來都唔相信呢個世界上有免息分期,
d 息一早計埋落去喇:smile_45:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 2009-3-11 16:04 發表 查看引用來源

羊毛出在羊身上
有好多野都係佢先知, 不過在商言商, 係咁架啦.

我從來都唔相信呢個世界上有免息分期,
d 息一早計埋落去喇:smile_45:
無%錯, 所以我都唔鍾意分期, 通常儲夠錢先買

傳#王好似有 d 唔開心喎...:smile_30:

尋日帶晒衫褲鞋同波又要取消....唉!:smile_45:

早晨呀

早晨,,:smile_13:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-11 03:32 PM 發表 查看引用來源

以我所知, 依家香港寬頻係有分光纖到樓同光纖到戶, 不過普通用家根本用唔盡光纖所提供到既最大頻寬, 一般 10M 都已經應付到上網, online game, bt同收費電視, 事實上要真真正正咁做到光纖入 ...
尋日師傳幫我安左Now 高清STB, 但佢又幫我換埋個Modem, 佢話我本身用緊8M但因為睇高清資料傳輸量會大大增加, 所以要轉Modem, 其實堅定流ga:smile_41:

水淨河飛:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-3-12 10:43 發表 查看引用來源

尋日師傳幫我安左Now 高清STB, 但佢又幫我換埋個Modem, 佢話我本身用緊8M但因為睇高清資料傳輸量會大大增加, 所以要轉Modem, 其實堅定流ga:smile_41:
係咪modem出兩條線分別去機頂盒同電腦?
高清電視的確係會增加資料流量, 不過換 modem 應該唔關你用緊 8M 定 10M 事...

ELEMENTS 圓方的「星期四至日超級 “換” 物熱」優惠,由 3月12日至15日,顧客凡消費滿港幣$9,000 (ELEMENTS Club 會員更只需消費滿港幣$7,000,另加 1萬會員積分) 便可以港幣$800換購出名靚聲靚畫的熱賣手機 NOKIA 5800 XpressMusic(原價港幣$3,388),即低於二五折,更兼不用上台,如此「良機」可一不可再...須憑2張或以上之即日有效單據正本換購(其中包括至少1張餐飲單據及1張購物單據)

http://www.elementshk.com/big5/hot/promotions.php?pageno=1&id=51

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆