上一頁下一頁
發新話題

想識男性朋友. 希望有緣發展. 若不, 朋友亦可:)

收藏  |  訂閱
653  13.1k

hey nice to meet you!

引用:
原帖由 voder 於 2009-3-26 07:46 AM 發表 查看引用來源
nice to meet u a

hello! nice to meet u !!

雖然我得24碎。不過我都入黎十卜下先

引用:
原帖由 一個人住元朗 於 2009-3-26 04:55 AM 發表 查看引用來源

我的意思是在元朗沒有朋友,一個人住快四年了,偶然也會一個人到戲院看,但近來沒有了,覺得看戲蠻貴的.......
總覺得在網上識的朋友,帶不到現實,你覺得呢?
在元朗沒朋友? 你有朋友便可嘛? 可以約朋友在其它地方玩.
在網上識的朋友帶不到現實? 那視付你怎樣和朋友相處吧.

引用:
原帖由 voder 於 2009-3-26 07:46 AM 發表 查看引用來源
nice to meet you

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-26 09:43 PM 發表 查看引用來源

在元朗沒朋友? 你有朋友便可嘛? 可以約朋友在其它地方玩.
在網上識的朋友帶不到現實? 那視付你怎樣和朋友相處吧.
始終真係遠點既,有時只係想落一落街食下野之嘛.....
你都岩既,要跟你學下野先得

引用:
原帖由 肥肥賢 於 2009-3-26 08:14 PM 發表 查看引用來源
雖然我得24碎。不過我都入黎十卜下先
謝謝十卜呀.

引用:
原帖由 一個人住元朗 於 2009-3-27 01:41 AM 發表 查看引用來源

始終真係遠點既,有時只係想落一落街食下野之嘛.....
你都岩既,要跟你學下野先得
元朗空氣好嘛.

時間大家就既姐. 想見時咪約D 中間位一齊食下飯囉.
一次半次.

我? 我本身朋友都唔算多.
因為工作時間都幾長同埋夜.

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-3-27 11:42 AM 發表 查看引用來源

元朗空氣好嘛.

時間大家就既姐. 想見時咪約D 中間位一齊食下飯囉.
一次半次.

我? 我本身朋友都唔算多.
因為工作時間都幾長同埋夜.
東涌、元朗及中西區一般空氣監測站錄得的空氣污染指數,分別為一百二十五、一百零二及一百零八的甚高水平,臭氧是引致這些監測站空氣污染指數超標的空氣污染物。受到一股大陸氣流及現時在台灣附近的颱風「森垃克」的外圍下沉氣流共同影響,華南地區天氣普遍晴朗及炎熱,風勢較弱。由於風勢微弱,令本港及珠江三角洲區內的空氣污染物積聚,而充沛的陽光及酷熱天氣有利污染物透過光化學作用產生臭氧,令區內臭氧濃度迅速上升,因而令一般空氣監測站下午錄得較高的臭氧水平。

haha...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆