上一頁下一頁
發新話題

徵好男人or 壞男人

收藏  |  訂閱
368  3.6k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-15 03:36 發表 查看引用來源

妳都唔知我好難比妳知喎:smile_19:
問你,係唔係男人好在意對方係唔係處女?

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-2-15 03:42 AM 發表 查看引用來源

問你,係唔係男人好在意對方係唔係處女?
好老實答妳..唔係個個都係架啵:smile_19:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-15 03:43 發表 查看引用來源

好老實答妳..唔係個個都係架啵:smile_19:
我地就不如做一個理性討論

究竟現今社會既男人會唔會介意對方係唔係處女?

而亦會唔會理會對方既身材問題? 咩身材為最好 ?

我真係好想知下

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-2-15 03:46 AM 發表 查看引用來源

我地就不如做一個理性討論

究竟現今社會既男人會唔會介意對方係唔係處女?

而亦會唔會理會對方既身才問題?

我真係好想知下
我諗呢個問題非常之易答..

處女: 我諗而家愈黎愈少人會介意呢樣野..:smile_44:

身材: 呢個係不嬲東方人都比較注重既問題...但總有人會不介意..有D人鐘意樣..有D人鐘意內心..:smile_38:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-15 03:49 發表 查看引用來源

我諗呢個問題非常之易答..

處女: 我諗而家愈黎愈少人會介意呢樣野..:smile_44:

身材: 呢個係不嬲東方人都比較注重既問題...但總有人會不介意..有D人鐘意樣..有D人鐘意內心..:smile_38:
真係令人煩惱既野

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-2-15 03:50 AM 發表 查看引用來源

真係令人煩惱既野
呢D根本唔到妳煩惱啦..做人有自信就得..:smile_34:

咁妳係唔係樣樣都冇先..:smile_45:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-15 03:51 發表 查看引用來源

呢D根本唔到妳煩惱啦..做人有自信就得..:smile_34:

咁妳係唔係樣樣都冇先..:smile_45:
例如呢 :smile_41:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-2-15 03:55 AM 發表 查看引用來源

例如呢 :smile_41:
處女~身材~樣子~內在美~其他

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-15 03:59 發表 查看引用來源

處女~身材~樣子~內在美~其他
我係處女 :smile_39:

身材 ....... 34 c - 24 - xx 算唔算有:smile_41:

樣子 - 一般啦

內在美 - 我有愛心,算唔算有 :smile_41:

引用:
原帖由 Elli_Tong 於 2009-2-15 04:04 AM 發表 查看引用來源

我係處女 :smile_39:

身材 ....... 34 c - 24 - xx 算唔算有:smile_41:

樣子 - 一般啦

內在美 - 我有愛心,算唔算有 :smile_41:
妳都幾齊全喎...:smile_45:
咁樣已經夠殺啦...:smile_34:
我唔該妳以後比D信心自己:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆