上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  6.9k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 08:38 PM 發表 查看引用來源

唔係海羊咩
吾係:smile_30:

HI~HI
各位好~~~~

[quote]原帖由 清純 於 2009-2-2 08:34 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-2 08:33 PM 發表 查看引用來源
而家係海狗公園喇:smile_38: :smile_30:
呢個真係唔錯,一支酒,連花,連自助晚餐兩位,一晚酒店住宿,都係$1688情人節住宿套餐,好浪漫,適合好煙銀情侶:smile_47: 而且咩都齊,個女仔應該好開心:smile_13:
www.thefleming.com.hk<------有興趣自己睇:smile_40:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 08:39 PM 發表 查看引用來源

有飯帶咪帶囉   無飯帶間中出去吃, 或吃杯麵
東涌吃野好貴呀 :smile_13:
都去過食...吾知....問下人先:smile_30:可能有平的地方喎:smile_30:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-2 08:42 PM 發表 查看引用來源
吾係:smile_30:
d 狗狗係咪你架 :smile_41:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 08:39 PM 發表 查看引用來源

有飯帶咪帶囉   無飯帶間中出去吃, 或吃杯麵
東涌吃野好貴呀 :smile_13:
東涌好遠,你工作同住都係東涌嗎:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 08:42 PM 發表 查看引用來源

呢個真係唔錯,一支酒,連花,連自助晚餐兩位,一晚酒店住宿,都係$1688情人節住宿套餐,好浪漫,適合好煙銀情侶:smile_47: 而且咩都齊,個女仔應該好開心:smile_13:
www.thefleming.com.hk
:smile_45: 都話我欠一個情人:smile_45:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-2 08:46 PM 發表 查看引用來源

d 狗狗係咪你架 :smile_41:
朋友養:smile_30:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-2 08:45 PM 發表 查看引用來源
都去過食...吾知....問下人先:smile_30:可能有平的地方喎:smile_30:
我返左差不多兩個月工喇 :smile_39:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 08:42 PM 發表 查看引用來源

www.thefleming.com.hk
正喎....咁你煙唔煙銀嫁~~~:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆