上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......年初二、三報告...(第四回 : 倉女打保安春代事件)

收藏  |  訂閱
223  10.6k

引用:
原帖由 kinsun1 於 2009-1-31 12:26 PM 發表 查看引用來源
期待第二回包膠....
出晒啦!:smile_30:

多謝報告:smile_38:

Thats good to hear C hing still have that kind of $ and time to have fun!! Well done!

引用:
原帖由 wingwingho 於 2009-1-31 12:02 AM 發表 查看引用來源
又多一個以為自已系情聖,:smile_42: :smile_42:  
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-31 12:12 AM 發表 查看引用來源
佢地為錢呀,你以為我唔知!你都笨笨地!:smile_22:
咦...原來村長你知架!!!...:smile_04:

正,點都要推一推先:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-31 12:47 PM 發表 查看引用來源

咦...原來村長你知架!!!...:smile_04:
喂!你唔好睇少我,我系老江湖黎!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-1-29 08:27 PM 發表 查看引用來源
第四回 : 倉女打保安春代事件

講翻打春代時件,話說有個ching揀左個大倉女,都幾標致既。
我地飲飲下酒,特然有數個保安衝入,其中一個仲跳上茶基,想捉條大倉妹走,其間呢位ching好有風度,系咁維護佢,唔俾帶走,當時條女都幾鎮定,並無半點驚慌!
經了解後,佢原來唔知點解走出房到玩,期間同個保安開玩笑定點,打左人地春代一下..............
同依條女扑嘢嗰陣會唔會俾佢打春袋...!!!:smile_29:

好野....加埋相就好啦..........

C兄有無幫條春袋女出錢先??

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-31 12:58 PM 發表
C兄有無幫條春袋女出錢先??
春袋妹幫唔過, 等佢媽咪幫佢好D!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆