上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  8.0k

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-23 11:15 AM 發表 查看引用來源

#得你小咩:smile_40: %頭
你條%頭又叫自己個名~~~:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-23 11:17 AM 發表 查看引用來源

我地得返一半一半機會做朋友:smile_13:
即係4份1呀??:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-23 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔好呀,一世架喇:smile_42:
居屋有咩問題?:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-23 11:24 AM 發表 查看引用來源

即係4份1呀??:smile_13:
睇你做化架咋:smile_45:

引用:
原帖由 OoVivioO 於 2009-1-23 10:57 AM 發表 查看引用來源

屋企人未睇岩....:smile_13:
價錢合理想一筆過,唔想供
既然可以一筆過買居屋, 點解唔用黎做首期, 買間好d既?:smile_13:

引用:
原帖由 OoVivioO 於 2009-1-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

係投資價值差少少姐....:smile_13:

引用:
原帖由 OoVivioO 於 2009-1-23 11:25 AM 發表 查看引用來源

家下d樓算平左d,十年八年後個價實比家下高架啦
試問居屋十年八年後個價會升幾多呢
如果樓價好高,妳買居屋自住我覺得ok,不過係樓價偏低位買居屋我覺得唔化算啫:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-23 11:26 AM 發表 查看引用來源

睇你做化架咋:smile_45:
唔得閒都無計架.....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-1-23 11:30 AM 發表 查看引用來源

唔得閒都無計架.....:smile_13:
識少個朋友都好閒啫:smile_45:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-1-23 11:37 AM 發表 查看引用來源

識少個朋友都好閒啫:smile_45:
佢而家諗住識少一班:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆