上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  5.8k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:12 AM 發表 查看引用來源

咁妳心中想點答呀~ :smile_45:
回歌一首
please waithttp://hk.youtube.com/watch?v=9_9gmlVMCz0
我已答了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:47 PM 發表 查看引用來源

我是豪氣的蓉兒呀...女俠是咁的了
妳知否做俠要付出好大代價,天真蓉兒~:smile_45:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 12:14 AM 發表 查看引用來源

回歌一首
please wait
黃老蓉呀 ~ :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-1-17 11:52 PM 發表 查看引用來源
蓉兒晚上好呀,,,,,:smile_38:
咁夜,達利~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:13 AM 發表 查看引用來源

呢頭話乖,個頭即駁,救命~ :smile_42:
咁我是好坦白的呀:smile_14: .唔好意思呀:smile_42: /我是不能忍口呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:52 PM 發表 查看引用來源

難道是錢銀,女人呀........什麼power呀,,,,,,,,,一顆真誠正直的心呀
一顆真誠正直的心係唔夠~:smile_39:

正如警察,若無強大力量做後盾,無人敢做~ (明不明)

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-18 12:15 AM 發表 查看引用來源

妳知否做俠要付出好大代價,天真蓉兒~:smile_45:
我是唔知呀:smile_14: 是否心中想而不能做:smile_39: 無法跟自已心意呀:smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:54 PM 發表 查看引用來源

是呀,總有一句是,,,,,,,,,總之心足就快樂.............是金句呀........對嗎
對,但妳現時心唔心足~:smile_41:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-1-18 12:16 AM 發表 查看引用來源

黃老蓉呀 ~ :smile_27: :smile_27:
校長.你為何咁的表情呀:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-17 11:59 PM 發表 查看引用來源

我又不覺呀.請吃飯好閒呀
好,妳贏,棄權~ :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆