上一頁下一頁
發新話題

香港人低調點吧 特別在龍蛇混雜的.........

收藏  |  訂閱
275  20.5k

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-1-15 01:19 PM 發表 查看引用來源

你條女知你去叫雞,會唔會質問你叫隻雞幾歲呀?:smile_45: :smile_45:
你實在太好笑了:smile_30:

到我問 你痾緊屎會唔會食义燒飯

正一陀衰家.....

响酒吧班女如果咁把炮, 仲使撚吹雞上架生咩, 即場爆斑仔樽啦,
酒吧睇場實幫阿セ熊哥條女格.
吹咗雞, 咁易俾你走? 出咗門口, 班女都會跟出嚟盆住班仔啦.
都未見識過人地點開拖嘅. 戇鳩!

話俾你聽, 係D香港大学生同小白領先會俾你大到嘅啫,
你睇唔順眼嗰班串串貢嘅香港友, 係要阿哥仔你,
親自去摑柒佢地先至得嘅嘞, 想佢地自動凹水? 好難嘞!

我地响D台靜候你嘅英雄行動報告. 好嗎?bokyeh ching 你睇下自己講乜春先啦,

引用:
原帖由 twgh01 於 2009-1-15 02:26 PM 發表 查看引用來源

我真睇唔過眼,有乜问題?大物理學家錢XX同佢老婆都相差咁多年啦,人地老婆學識你拍馬追連屁都聞唔到啦,唔通人地老婆又係雞呀?忘年戀多的是啦白痴,你自己用俗世眼光睇只不過表示你思想狹窄,在外国碎料黎 ...
重點係忘年戀起上來 會唔會找個15-17歲小妹妹jet

引用:
原帖由 twgh01 於 2009-1-15 02:26 PM 發表 查看引用來源

我真睇唔過眼,有乜问題?大物理學家錢XX同佢老婆都相差咁多年啦,人地老婆學識你拍馬追連屁都聞唔到啦,唔通人地老婆又係雞呀?忘年戀多的是啦白痴,你自己用俗世眼光睇只不過表示你思想狹窄,在外国碎料黎 ...
Ching.....人地講緊叫雞, 你用兩夫婦既關係比喻叫雞好似唔係好恰當bor...:smile_41:

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 02:33 PM 發表 查看引用來源
响酒吧班女如果咁把炮, 仲使撚吹雞上架生咩, 即場爆斑仔樽啦,
吹咗雞, 咁易俾你走? 出咗門口, 班女都會跟出嚟盆住班仔啦.
都未見識過人地點開拖 ...
咁又係喎 打交邊有理性架 如果我係大飛哥 見到d濕9都話打就打啦 :smile_04:

糸大陸溝到女就上房,溝吾到咪去叫雞羅,做咩同人嘈呀,又吾自己地頭,玩野永遠無好處呀bokyeh師兄

D女話吹雞斬你正常既,靠嚇又好,點都好,女一定吾敢爆你樽啦bokyeh師兄,你如果同班大陸佬嘈,一定即場開拖喇

引用:
原帖由 onefingerone 於 2009-1-15 02:36 PM 發表 查看引用來源

Ching.....人地講緊叫雞, 你用兩夫婦既關係比喻叫雞好似唔係好恰當bor...:smile_41:
算啦 佢地鍾意點就點 依個只係佢地覺得無問題 唔表示其他人都咁睇架:smile_15:

好多人都鐘意比人話佢乜乜乜,佢就話阿邊個阿邊個都係咁啦:smile_30:

我去炸國金,就話拉登都炸世貿啦:smile_30:

家下d靚仔靚妹夠fing頭啦 d大人話佢地又聽咩 咪又大堆道理:smile_30:

引用:
原帖由 samsam999 於 2009-1-15 02:33 PM 發表
都未見識過人地點開拖 ...
你識睇時人人都識睇, 不過你唔知有冇春就幫你唔到嘞.
我係講樓主嘅料不合理, 存心吹水想嚇窒D香港雞蟲,
想我地响大陸同胞前扮死狗以保安全, 明未呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆