上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友,86

收藏  |  訂閱
739  5.5k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-11 11:44 PM 發表 查看引用來源

我有呀,她是我的第一愛將呀~ :smile_30: (由尾數起)
好叻咩.........我唔做, 你第一都唔做:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-11 11:44 PM 發表 查看引用來源

我有呀,她是我的第一愛將呀~ :smile_30: (由尾數起)
你唔好嚇ching ching呀.其實你也是愛護ching ching的.因為她是個好女孩呀你也應該當她是真心fd呀

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-11 11:44 PM 發表 查看引用來源

心都甜埋.............
我是真話蓉,,,,,,,,所以呀,有時真是比d fd話我,,,,,,,,是蠢蠢地的, 唔講個句都講出來呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-11 11:45 PM 發表 查看引用來源

好想知,總共有幾多回~ :smile_42:
分了4回,你唔係要我在板面寫出來呀:smile_14: 容乜易嚇死人呀:smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-11 11:44 PM 發表 查看引用來源

要打密碼咩........
密碼已 pm 給妳~ :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 11:49 PM 發表 查看引用來源

我真是copy在心中呀:smile_44:
一字不漏~ :smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 11:53 PM 發表 查看引用來源

我是真話蓉,,,,,,,,所以呀,有時真是比d fd話我,,,,,,,,是蠢蠢地的, 唔講個句都講出來呀:smile_30: :smile_30:
知啦.........我都訓啦, 愛FD蓉蓉
叫埋你啦..........早抖衰文曲

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-11 11:49 PM 發表 查看引用來源

好叻咩.........我唔做, 你第一都唔做:smile_34: :smile_34:
仲乜咁嬲~:smile_41:

清清是善解人意的女孩子呀~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-11 11:51 PM 發表 查看引用來源

你唔好嚇ching ching呀.其實你也是愛護ching ching的.因為她是個好女孩呀你也應該當她是真心fd呀
同清清 fd ,先同佢講笑,放心~ :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-11 11:56 PM 發表 查看引用來源

一字不漏~ :smile_41:
咁又無咁好記性,我字未必全記到.但細節一定記到:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆