上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.3k

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-7 02:40 PM 發表 查看引用來源

要幾長呀?
啊?? 好 長 架?? 長過 黑背蟾蜍 春啊??? (阿蘇 講既) :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 02:57 PM 發表 查看引用來源

啊?? 好 長 架?? 長過 黑背蟾蜍 春啊??? (阿蘇 講既) :smile_46:
我無睇阿蘇, 唔知點解tim.........

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-7 02:58 PM 發表 查看引用來源

我無睇阿蘇, 唔知點解tim.........
無乜點解......天生.........經 研究發現.......水蛇春...第2 ......咁嘍.....:smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 03:09 PM 發表 查看引用來源

無乜點解......天生.........經 研究發現.......水蛇春...第2 ......咁嘍.....:smile_46:
哦........水蛇春...我就明白

係 咪 好 8?? :smile_46:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 03:12 PM 發表 查看引用來源
係 咪 好 8?? :smile_46:
都唔係jer..増廣見聞

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-7 03:24 PM 發表 查看引用來源

都唔係jer..増廣見聞
哈哈.........你真係.....好好人.......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 03:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈.........你真係.....好好人.......
都幾架......:smile_13:

引用:
原帖由 sunsun 於 2009-1-7 03:43 PM 發表 查看引用來源

都幾架......:smile_13:
廣告! 虛假廣告.........

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

廣告! 虛假廣告.........
個個廣告都係咁架啦.......有誇大成份

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆