上一頁下一頁
發新話題

徵單身男性朋友35以上(正經)

收藏  |  訂閱
408  7.8k

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-11 07:50 PM 發表 查看引用來源
她生前帶笑意...說;愛是不息止...笑喇:') :') :')
妳也要一樣...振作呀:smile_35: ...
我已好努力 , 振作, 但我雙眼一蓋上, 就好自然咁想起他, 令我冇法振作.....

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 19:58 發表 查看引用來源

我已好努力 , 振作, 但我雙眼一蓋上, 就好自然咁想起他, 令我冇法振作.....
8個字:困境易脫...自綁難逃

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 07:24 PM 發表 查看引用來源

我現在心情好煩擾....你明白嗎?
當然明白,或者這樣講吓可能好些

試吓、放低......指將你現有的煩擾放低。然後將你現的困境用紙筆寫出來

繼而將解决的方法注解。此時你可能會覺好些。

引用:
原帖由 看不通 於 2009-1-11 08:45 PM 發表 查看引用來源
當然明白,或者這樣講吓可能好些

試吓、放低......指將你現有的煩擾放低。然後將你現的困境用紙筆寫出來

繼而將解决的方法注解。此時你可能會覺好些。
好多謝你提點...我盡量試下....

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 07:45 PM 發表 查看引用來源
而且他好想睇到我可以識到一個比佢更愛我既男朋友 , 佢已無其他要求了....我心情好"UP"~~~!
人生尤如一輛長途巴士、而此時是你中途站遇到較理想的一位乘客而以,在以後日子仍有其他客人,結果是如何等盖棺才定論。今天在電視學到一句話------只要情緒不滑波、辦法总是比困難多。

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 08:53 PM 發表 查看引用來源

好多謝你提點...我盡量試下....
你還在線,那其他网友的說法都是值得参考

引用:
原帖由 看不通 於 2009-1-11 09:00 PM 發表 查看引用來源
你還在線,那其他网友的說法都是值得参考
其他既朋友講既野我都有留意...不過我放不低....

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 09:05 PM 發表 查看引用來源

其他既朋友講既野我都有留意...不過我放不低....
時間是最好的辦法。

引用:
原帖由 看不通 於 2009-1-11 09:12 PM 發表 查看引用來源
時間是最好的辦法。
我諗我唔會再有機會識到個咁錫我既男人了...

引用:
原帖由 kakali 於 2009-1-11 09:45 PM 發表 查看引用來源

我諗我唔會再有機會識到個咁錫我既男人了...
世事冇絕對:smile_44: :smile_44: :smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆