上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.2k

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:41 PM 發表 查看引用來源

無挑戰~~~~
這只是供求的問題而已,,

消費是一大問題,但我知道很多香港情侶也上上面消費....

年輕的就因為 2 地生活差距,而一般的囡囡以國內一般普通工人/職員為多,收入一般在1至3千之間,固港男對她們
來說就比國內男生優勝,還有就是希望用這關係來港生活,她們對兩性關係跟鬼妹一樣,沒有像港女一般那麼認真,
這個不成就換另一個,希望達到目的.......如果結婚來港後跟港女是一樣的,港女祖先也是大陸人.....:smile_30: :smile_30:

年老的阿伯就不用說也明白啦!!服務業女子居多,老男比上面保安優勝,還有就是希望用這關係來港生活,
她們對兩性關係跟鬼妹一樣,這個不成就換另一個,希望達到目的.......:smile_34:

但全數女人一樣,得到目的後,態度全部一樣的,我們亦知道只是追尋水月鏡花吧了.......:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-12-27 04:57 PM 發表 查看引用來源

但你知唔知你幾好都冇用, 男人係唔會甘心一生人只是對住一個女人, 他們會厭的, 尤其在性方面, 你明唔明呀....:smile_44: :smile_44: :smile_44:
我就係明白先上黎講下
正如我前男友,對住佢大陸女朋友,得閒都會揾我打友誼波咁解
只是大陸咁多女人唔揀,偏偏要揾返我

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

really~~~~~
我本人係香港出生,你們所講的港女
但我無要求男朋友買野俾我,我食飯就去茶餐廳
無錢就係屋企煮飯仔,我可能長氣d
但我唔會阻止佢去玩
我可以講入得廚房上得床
你們重有咩要求ar~~~~
樓主你依d係hk..好難穩到喎講到好以你甘...

樓主, 你去過cp嗎?
不如你上去考察一下, 了解多d

引用:
原帖由 浪花 於 2008-12-27 04:51 PM 發表 查看引用來源

師兄比D心機,我吾信港女會冇好女仔,一定有架,我地今日開始多D睇娛樂新聞,起碼要知道邊個係林峄呀.
近期熱門係:
大劉 & 倪震  

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

我就係明白先上黎講下
樓主係咪你樣靚身才正呀:smile_47:

引用:
原帖由 Jyuzo 於 2008-12-27 04:59 PM 發表 查看引用來源
以前.. o系香港同我條女住.. 收工返去我煮埋飯比佢食... 佢就o系度睇電視....
而家.. o系大陸同我條女住.. 收工返去佢煮埋飯比我食... 我就o系度睇電視...
唉!

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

我就係明白先上黎講下
佢搵你打友誼波, 未必因為你好,
可能係因為你唔收佢錢.
男人可以把性同愛分開的

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 05:00 PM 發表 查看引用來源
樓主你依d係hk..好難穩到喎講到好以你甘...
正是本人~~~~係你哋唔好彩,遇到d垃圾

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 04:52 PM 發表 查看引用來源

really~~~~~
我本人係香港出生,你們所講的港女
但我無要求男朋友買野俾我,我食飯就去茶餐廳
無錢就係屋企煮飯仔,我可能長氣d
但我唔會阻止佢去玩
我可以講入得廚房上得床
你們重有咩要求ar~~~~
所以妳咪可以留係香港做後備...
佢繼續上去用$200搵小姐坐抬囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆