上一頁下一頁
發新話題

徵玩得傾得的您入小妹吹水室(PART 61)

收藏  |  訂閱
745  5.7k

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-12-11 19:49 發表 查看引用來源
你可以加:smile_38:
可惜我唔係好鍾意成棚人出去....
以前可以同d同事十幾個一齊去玩,久而久之,就覺得兩至三個已經好夠~!~

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-11 07:51 PM 發表 查看引用來源

以前可以同d同事十幾個一齊去玩,久而久之,就覺得兩至三個已經好夠~!~
各位...我食飯先:smile_40:

引用:
原帖由 master0129 於 2008-12-11 19:56 發表 查看引用來源

各位...我食飯先:smile_40:
去啦....:smile_22: :smile_22:
慢用....:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-11 07:51 PM 發表 查看引用來源

唔知信誰人:smile_39:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-12-11 20:02 發表 查看引用來源
唔知信誰人:smile_39:
鍾意同成棚人去街係03年之前既事,
依家鍾意1----2---3個度....

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-11 08:06 PM 發表 查看引用來源

鍾意同成棚人去街係03年之前既事,
依家鍾意1----2---3個度....
不會,大家只是吹水,不要生氣.可能是我不好.:smile_39: sorry

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-12-11 20:17 發表 查看引用來源
不會,大家只是吹水,不要生氣.可能是我不好.:smile_39: sorry
收唔到我pm咩????
我響人地度吹緊....
一陣呢樹人氣多d再過黎

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-11 08:18 PM 發表 查看引用來源

收唔到我pm咩????
我響人地度吹緊....
一陣呢樹人氣多d再過黎
原帖由 閃人王 於 2008-12-10 05:11 PM 發表 查看引用來源

好似你地家陣係討伐緊我喔....

回覆 178# 的帖子

不知道...不想追究妳....
我只想元兇自己澄清

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-11 08:24 PM 發表 查看引用來源
不知道...不想追究妳....
我只想元兇自己澄清
佢講左對唔住囉:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆