上一頁下一頁
發新話題

見到老婆偷偷手淫(內附圖片)正呀

收藏  |  訂閱
200  45.4k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 11:37 AM 發表 查看引用來源

咪詐傻扮懵
下次寫人地老婆囉..:smile_46:
下次寫妳好嗎?:smile_44: 妳D POST 咁正仲有D ON 99 粉絲叫你再POST,你D經歴一定有買點有人睇,搵日同妳做个專輯訪問拍埋照,OK:smile_46:

引用:
原帖由 車仔健 於 2008-12-3 11:40 AM 發表 查看引用來源
係咪同緊第條佬玩cam sex咋…
唔排除呢个可能性

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-3 11:42 AM 發表 查看引用來源

下次寫妳好嗎?:smile_44: 妳D POST 咁正仲有D ON 99 粉絲叫你再POST,你D經歴一定有買點有人睇,搵日同妳做个專輯訪問拍埋照,OK:smile_46:
你又知我d post正? 人云亦云
至於影相就心領啦..你o係度咁講野因住我男友kill左你..

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 12:09 PM 發表 查看引用來源

你又知我d post正? 人云亦云
至於影相就心領啦..你o係度咁講野因住我男友kill左你..
打打殺殺唔啱我,我哋係d私文人,叫埋佢出來做個interview,講真係呢度嗰嗰都咁講嘢,你殺得我一个,重有千千萬萬嘅我

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-3 12:22 PM 發表 查看引用來源

打打殺殺唔啱我,我哋係d私文人,叫埋佢出來做個interview,講真係呢度嗰嗰都咁講嘢,你殺得我一个,重有千千萬萬嘅我
http://image2.sina.com.cn/book/ul/2006/0222/ ...
咁關吳孟達咩事

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-12-3 12:23 PM 發表 查看引用來源

咁關吳孟達咩事
"打打殺殺唔啱我,我哋係d私文人"呢句嘢你達叔係少足到講,你冇睇少足咩 ?

想像力真充豐富

回覆 1# 的帖子

你又係衰嘅...唔餵飽個老婆...:smile_03:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-12-2 11:25 發表 查看引用來源
有一晚我同老婆講約了friends 飲野會遲D返,班friends 飲到咁上下話要早D走,咁我便回家當時係大約11:00左右.

我怕嘈醒老婆就好細聲開大門,我見廳己關燈,佢一定睡了,待我行到房門燈仲亮著,房門開了小小隙縫,我探頭 ...
So good........C hing:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 eyt10000 於 2008-12-3 02:47 PM 發表 查看引用來源

So good........C hing:smile_47: :smile_47:
Part 2 仲正呀,等下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆